Ljudi da li netko zna koliko kosta upgrade softwarea (za telefon bez garancije)? Npr. s verzije R1A na R6A za Sony Ericsson T68i (vjerojatno u elektromagicu)??
Ljudi da li netko zna koliko kosta upgrade softwarea (za telefon bez garancije)? Npr. s verzije R1A na R6A za Sony Ericsson T68i (vjerojatno u elektromagicu)??
Evo ljudi, postavio sam ovaj thread jer mi se jucer zamrznuo mobitel kad god bi pokusao uci u My Pictures folder i jedino vadjenje baterije bi ga vratilo u zivot ali i dalje nije bilo nista od My Pictures-a. Izgleda da sam ga stiltao silnim slikama koje sam mu poslao infra-crvenim. Ali jos je bilo memorije... ma ko bi ga znao sta ga je snaslo. Pa sam bio nestrpljiv i zanimalo me je koliko ce me kostati cijela igra oko "odmrzavanja" i usput upgrade-anja softwarea. Nitko nije odgovorio i morao sam u neznanju cekati jutro... Uglavnom, danas sam bio u ELEKTROMAGICU i dao im svoj T68i na RESET, UPGRADE i KONACNO CISCENJE ONE DOSADNE PRASINE KOJA SE OBAVEZNO PRIJE ILI KASNIJE ZAVUCE ISPOD DISPLAYA! Zanima vas koja je razlika? Prije sam imao R2A verziju softwarea a sad imam R6A. Uglavnom, telefon je brzi, imam jezike koje dosad nisam imao, posto imam CommuniCam MCA-25 sad imam i efekte koji su dosad bili rezervirani samo za T-300, za slaganje MMS-a mogu izabrati i pozadinsku boju poruke. Zasad sam "samo" te razlike primjetio, ali obavijestit cu vas ako nadjem nesto novo. Nazalost za dojavu dolazne poruke su i dalje opcije "necujno", "klik" i "ton", tj. nisu kako sam se nadao ponudili odabir tona koji koristi i dojava poziva. Kad li ce to konacno srediti?? E da, sve to me kostalo (ciscenje prasine i upgrade softwarea), s obzirom da nemam garanciju, 122 kune. I to je to. Pitajte ako vas jos nesto zanima.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bok! Evo nisam odavno bila na netu pa sam dosla vidjeti sto ima...? Moram priznati da sam ti od srca zahvalna Whiteboyu jer si mi rekao sve sto me zanimalo.
Zanima me mogu li ja unaprijediti software sa R2B na taj R6A? Inace imam T68m, ali sam ga unaprijedila u T68i... Navedeni mobitel sam kupila u VipNetu i imam garanciju, ali mislim da ce mi brzo prestati, ako vec i nije. Znaci li to da i ja moram platiti za unaprijedjenje softwara?
Unaprijed ti hvala. Znam da bi ovo sve mogla saznati u Elektromagicu, ali posto si se vec ponudio za pomoc, rekoh idem zasto ne?
Thanks!
Ciao
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Narvno, samo pitaj! Normalno da mozes upgradeat software bez obzira na to koju verziju sada imas, hardware je isti. Ako ti jos uvijek vrijedi garncija upgrade bi trebao biti besplatan. Samo ne znam da li mob moras dati prvo u VIP ili mozes direktno ici u elektromagic. Nazovi ih pa pitaj. I nek ti kad vec upgradeau telefon odmah i pociste prasinu ako ti se je nakupila ispod displaya - od te prasine i joystick ponekad nece uhvatit naredbu. No vjerojatno znas da ce ti slike i slicno biti izbrisane prilikom upgradea. Ja sam si infracrvenim cijeli phonebook kopirao na laptop i nakon upgradea ga vratio u telefon pa mi nije bio bed. Inace sve to ti traje oko 40-ak minuta. Vjerojatno i prije ako nema guzve. I nemoj doci s praznom baterijom :-))
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisi reko kaj znači real time clock?!?!?!?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I kolko bi me koštalo unaprjeđenje t68m na t68i? 122kn? kupio sam ga na crno, naravno, i nemam garanciju
DA! Upgrade bi te kostao 122 kn. A moram priznati da ni ja nisam 100% siguran kaj je taj real time clock. Mislim da je to automatsko azuriranje vremena u slucaju da operater salje tocno vrijeme, npr. odes u englesku i tamo te prihvati neka njihova mreza i automatski ti nastima sat na mobu kolko je tocno u engleskoj.
Poslao: flOorKilla
I kolko bi me koštalo unaprjeđenje t68m na t68i? 122kn? kupio sam ga na crno, naravno, i nemam garancijuto je napisao jedan lik sa esato.com foruma, naime on kaze da je sam flashao T68m u T68i upute su ti goreWell, you can find the flash file in http://www.alfamobil.cz/support.htm If you want to have the safest flashing, split the flash file into 2 by ez-split, which can be found on http://download.com.com/3000-2248-87...ml?tag=lst-0-1 . split it with 8MB and 2 MB, 8MB come first, and name it to be AVR.bin, and the other one to be ARM.bin
Everything is easy, just use the ericsclient, follow the instruction in http://www.gsmhacking.com.ua/using_tips.php?id=18 . Note that don't disconnect the phone after flashing AVR, this will decrese one more credit. Flashing takes about 20 min, for my AMD 1800+ cpu.
Everything is ok, just note that the phone should be unlocked first, otherwise you will not be able to turn on the phone. It will ask you to "insert the correct sim".naravno i potreban ti je flash cable
btw danas sam nasao USB data cable za T68i jel se moze sa njime napravit upgrade ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
U FAQ-u na esato.com kazu da sam NE MOZES upgradeat software. Mozda bi se moglo ali treba ti oprema i znanje i mislim da se vise isplati otici u servis da si sam nesto ne zaj...s. Dok kupis opremu koju btw mozes ubuduce koristiti samo s istim telefonom i nabavis software... jeftinije je i brze (i sigurnije) sve to obaviti u servisu.
ljudi a jel se može u t68 stavit softič od t300? ili t600?.......
di je elektromagicov servis?
ovo bi po meni bila glupost jer t300 nema blututh i sl što 68ica ima...Poslao: flOorKilla
ljudi a jel se može u t68 stavit softič od t300? ili t600?.......
...ali bi bilo spika prebaciti soft samo za kameru, pa dobiješ zoom.
(pazi sad kad dobijem salatu da nemam pojma i da ne serem o programiranju jer sam _______!!!)
![]()
![]()
![]()
![]()
Elektomagicov servis ti je u zg-u u Planinskoj 2 (to ti je blizu veterinarskog fakulteta), ak oces mini mapu kako doci do njih odi u prodavaonicu u Amrusevoj i dat ce ti je.
Ne mozes ugraditi soft od T68ice u T300. A T300 koliko ja znam vec po defaultu ima soft za kameru sa efektima i digitalnim zoomom (samo CommuniCam MCA-25 to podrzava), a sad to postoji i za T68 u novom R6a softwareu.
P.S. a da ne pricam o T600! Pa to je telefon koji nema ni ekran u boji i pun kufer funkcija mu fali, sta si poludio, sta bi ti s tim softwareom u T68-ici??
floorkilla vidim da si odustao od prodaje svoje t68m-ice kad se zanimas za upgrade. Nemoj se obeshrabriti, probaj u oglasniku, sigurno ce se naci netko ko pojma nema o cijenama pa mu ga uvali!
Ove T68-ice što se prodaju po 1899kn imaju R6A12 software,jel to onaj koji podražava zoom sa MCA-25?![]()
Ja zivim u Canadi, gdje nema niakvog servisa za upgrejdanje softwera i nema mi drugog nacina, pa molim da mi netko odgovori na moje pitanje . . .Poslao: whiteboy
U FAQ-u na esato.com kazu da sam NE MOZES upgradeat software. Mozda bi se moglo ali treba ti oprema i znanje i mislim da se vise isplati otici u servis da si sam nesto ne zaj...s. Dok kupis opremu koju btw mozes ubuduce koristiti samo s istim telefonom i nabavis software... jeftinije je i brze (i sigurnije) sve to obaviti u servisu.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ne, ja mislim prodat mob ali sam mislio da bi ga bolje prodao sa softom od SE-a. kamera me nezanima na t68 pa razmišljam o 7650, a sanjam o p800. (a ni 3650 nije loša)(ako zanemarimo izgled)(barem prednje strane)
Neznam zašto su se svi tako zapalili na zoom, onaj zoom je smeće. To vam je isto kao da sliku povećate u paintu. Grafika je užasna. Kamera ne zoomira nego digitalno povećava sliku. naravno sa ogromnim gubitkom kvalitete.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
A ni efekti nisu Bog-zna-kaj. Ali slike cist solidno izgledaju ak ih slikas mirnom rukom s dobrim osvjetljenjem i spustis ih na komp. Tada svih 16 milijuna boja dolazi do izrazaja.
floorkilla nemoj nas izdati i prijeci na nokiu. A 3650 izgleda uzasno, s tim bi me bilo sram pojaviti se u drustvu. A 7650 ne stane u ni u djep. Cigla.
Pise da je telefon upgradean, ali kad ces ga isprobavati provijeri na koju verziju. R6A je zadnja verzija i podrzava digitalne efekte s CommuniCam MCA-25. Kako ces saznati verziju softvera pogledaj ovdje:Poslao: sms freak
Ove T68-ice što se prodaju po 1899kn imaju R6A12 software,jel to onaj koji podražava zoom sa MCA-25?![]()
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=961
I imam ovu R6A verziju,samo tražim nekoga sa MCA-25 da trynem kako funkuje.Fala!![]()
PA SOFTVER TI JE VALJDA VAŽNIJI OD IZGLEDA!!!!!!!!Poslao: whiteboy
A ni efekti nisu Bog-zna-kaj. Ali slike cist solidno izgledaju ak ih slikas mirnom rukom s dobrim osvjetljenjem i spustis ih na komp. Tada svih 16 milijuna boja dolazi do izrazaja.
floorkilla nemoj nas izdati i prijeci na nokiu. A 3650 izgleda uzasno, s tim bi me bilo sram pojaviti se u drustvu. A 7650 ne stane u ni u djep. Cigla.
JE... IZGLED.
Ali softver nokije je po defaultu koma! A tek izgled onih izbornika... UZAS! No da ne pljujemo po jadnim telefonima ajmo lijepo diplomatski zakljuciti da je sve stvar navike i ukusa.
Sorry Playeru ali stvarno ne znam kako bi to sam napravio... trazi po netu... Ali drago mi je da smo u Hrvatskoj bar u necemu bolji od zapadnog svijeta (bar nekih zemalja poput Kanade): IMAMO OVASTENE SERVISE ZA MOBITELE!!!Poslao: " Player 4 ever "
Ja zivim u Canadi, gdje nema niakvog servisa za upgrejdanje softwera i nema mi drugog nacina, pa molim da mi netko odgovori na moje pitanje . . .![]()
![]()
![]()
Bookmarks