Evo ljudi, postavio sam ovaj thread jer mi se jucer zamrznuo mobitel kad god bi pokusao uci u My Pictures folder i jedino vadjenje baterije bi ga vratilo u zivot ali i dalje nije bilo nista od My Pictures-a. Izgleda da sam ga stiltao silnim slikama koje sam mu poslao infra-crvenim. Ali jos je bilo memorije... ma ko bi ga znao sta ga je snaslo. Pa sam bio nestrpljiv i zanimalo me je koliko ce me kostati cijela igra oko "odmrzavanja" i usput upgrade-anja softwarea. Nitko nije odgovorio i morao sam u neznanju cekati jutro... Uglavnom, danas sam bio u ELEKTROMAGICU i dao im svoj T68i na RESET, UPGRADE i KONACNO CISCENJE ONE DOSADNE PRASINE KOJA SE OBAVEZNO PRIJE ILI KASNIJE ZAVUCE ISPOD DISPLAYA! Zanima vas koja je razlika? Prije sam imao R2A verziju softwarea a sad imam R6A. Uglavnom, telefon je brzi, imam jezike koje dosad nisam imao, posto imam CommuniCam MCA-25 sad imam i efekte koji su dosad bili rezervirani samo za T-300, za slaganje MMS-a mogu izabrati i pozadinsku boju poruke. Zasad sam "samo" te razlike primjetio, ali obavijestit cu vas ako nadjem nesto novo. Nazalost za dojavu dolazne poruke su i dalje opcije "necujno", "klik" i "ton", tj. nisu kako sam se nadao ponudili odabir tona koji koristi i dojava poziva. Kad li ce to konacno srediti?? E da, sve to me kostalo (ciscenje prasine i upgrade softwarea), s obzirom da nemam garanciju, 122 kune. I to je to. Pitajte ako vas jos nesto zanima.

Odgovori uz citat
naravno i potreban ti je flash cable

Bookmarks