Evo se meni to isto dogodilo, ali nažalost nakon godine dana. Naravno garanciju više nemam...![]()
Evo se meni to isto dogodilo, ali nažalost nakon godine dana. Naravno garanciju više nemam...![]()
stigao ja iz servisa...
evo kako je bilo...
dođem ja tamo kad ono meni lik daje papir da potpišem...
gledam ja u taj papir i piše ovako V620 novo gornje kučište... (ja sam mislio da će samo stegnut i reć to je to ali ipak ne ...)
baš sam bio happy![]()
na onom starom sam imao još i ogrebotinu kad sam ga nosio u džepu pa su mi ključevi pogrebali display
naravno sad više toga nema i radi ko "urica" !!!!!![]()
![]()
![]()
i još su mi dali novi poklopac za bateriju (vjerojatno slučajno), a stari mi je bio cijeli raskliman![]()
Zadnji uredio Gunner : 30-03-2005 u 15:13
ajd super jos jedan dobar primjer i dobra volja ljudi iz servisa...svima nam to ide u prilog..Izvorno postao Gunner
![]()
aj bas mi je dragovjerojatno im ih se masu vratilo takvih na garanciju pa su se ushemili to prominit... uglavnom, vidim li ikakve naznake istog na mome idem istog trena
ciao
Kupio u petak novu V620 i danas (u ponedjeljak) je promijenio zbog vratašća...
Svaka čast RAM3, zamijenili odmah bez problema.
Ova nova izgleda OK.
Meni se nakon 10 dana kada sam je kupio ugasio jedan piksel na ekranu pa je isao na servis i zamjenili su ekran samo sto sam morao cekati 10 dan, ali sa vratšcima nemam problema.
zasad se čini da je v620 najproblematičniji mob iz nove game MotoroleIzvorno postao gringo
Bookmarks