u servis najpametnije to ti sigurno moraju popraviti jer je nov mob.
u servis najpametnije to ti sigurno moraju popraviti jer je nov mob.
ja san ima isti problem na svojoj v550 i to nakon neka 3 dana nakon kupnje, i kako je bija vikend nisan ga stiga nosit na garanciju, a do ponediljka se mob vratija u normalu, i evo iman ga 3 miseca i do dan danas sve radi ko sat. valjda ona mala izbocena plastika ne sida dobnro u onaj botun kraj unutarnjeg zvucnika pa mu treba malo da se ulegne. mozda ne bi bilo lose da probas mob malo zesce zatvarat ili necim tupim ubadat u botuncic za preklop da se prohoda..., jer mene je bar nerviralo sta san novi mob triba nosit na garanciju, a skoro siguran san da bi u njih bija 2 tjedna a ne bi nista napravili.
cheers
odnio sam ga na servis...
sutra ću znat rezultate...![]()
good luck! pa javi sta je bilo... bash me zanima...
Evo se meni to isto dogodilo, ali nažalost nakon godine dana. Naravno garanciju više nemam...![]()
stigao ja iz servisa...
evo kako je bilo...
dođem ja tamo kad ono meni lik daje papir da potpišem...
gledam ja u taj papir i piše ovako V620 novo gornje kučište... (ja sam mislio da će samo stegnut i reć to je to ali ipak ne ...)
baš sam bio happy![]()
na onom starom sam imao još i ogrebotinu kad sam ga nosio u džepu pa su mi ključevi pogrebali display
naravno sad više toga nema i radi ko "urica" !!!!!![]()
![]()
![]()
i još su mi dali novi poklopac za bateriju (vjerojatno slučajno), a stari mi je bio cijeli raskliman![]()
Zadnji uredio Gunner : 30-03-2005 u 15:13
ajd super jos jedan dobar primjer i dobra volja ljudi iz servisa...svima nam to ide u prilog..Izvorno postao Gunner
![]()
Bookmarks