Ja skinuo jučer, malo se igrao i podesio ga, i sviđa mi se. Nije prezahtjevan na RAM (maksimalno je 10k koristio, obično je oko 8k), dosta je brz, sve stane, pod rukom...
Ima još netko da ga koristi? I koje docklete koristite?
Ja skinuo jučer, malo se igrao i podesio ga, i sviđa mi se. Nije prezahtjevan na RAM (maksimalno je 10k koristio, obično je oko 8k), dosta je brz, sve stane, pod rukom...
Ima još netko da ga koristi? I koje docklete koristite?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Imao sam ja nekad skoro sve njihovo: cursorxp, iconpcg, onda onaj dockbar kao u longhornima (desktopX program ako se ne varam)... Na kraju mi je dosadiloipak su puno gutali (pogledaj pod virtual memory u task manageru) za moj ukus.
Zasad imam windowsblinds i to mi je dosta.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja koristim skoro godinu dana i nemam ni jedan docklet.
di vam stoji na desktopu?
Imam PLUS pa mi stoji gore u sredini, imam 5 tabova koji su hidden i reagiraju na miša.
XLR8R - imao sam i ja nekad davno cijeli suite, i sve skupa guta puno. Ali velim, ovaj guta (baš po task manageru-->processes-->mem usage) između 8k i 10k. Tak da nije puno, jer i (recimo) onaj Longhorn Sidebar guta min. 7.5k (ja osobno gledao). A ovaj mi je nekak pregledniji i tak...ne znam, možda mi je ok jer mi je "novo"
Da ali stvar guta i virtualnu memoriju. Meni npr nekad photoshop guta 15mb memorije i 300-400mb virtualne(doduse rijetki trenuci da tako malo guta).
Neznam kakvi su ti ukusi ali meni je kazem ti pocelo to smetati, osjetan je gubitak memorije u igrama npr (a imam samo 512 rama). Btw nikad mi se nije svidjao taj longhorn sidebar u plavoj verziji pa sam ga promjenio u sivuuz temu. Jedino steta sto ga nisam backupirao..
...i koristi li se ovo i dalje i da li je tko probao YzDock???
Ja koristim, zasad mi (i dalje) ne guta previše resourca.
YzDock sam, čini mi se, jednom probao, ali ne sjećam se točno...![]()
Sad sam ga skinio nije los.
Resistance is futile. You will be assimilated!
ja koristim WindowsBlinds i ObjecktDock..odlicni programi
ak nekom treba zapalim na CD pa mu posaljem,inace imam cijelu kolekciju(valjda)
May the Force be with you!
khm, o cemu se to radi moze netko objasnit?! pretpostavljam neki tuneup progz za win?
radi se o programu koji imitira onaj animirani taskbar sa osax,kada prelaziš mišem da se povečavaju,no može se detaljno uštimat prema korisnikovim željama,..također sam korisnik ,držim ga skrivenog u stedini gornjeg djiela ekrana.zadovoljan sa dosadašnjim radom.
moj je skriven na desnoj strani(svi programi i to) i gore(igre)
Ja kotrljam Aqua Dock već godinu dana,on je u paketu obavezne instalacije sa OS-om.Inače sve ima isto kao i Y'z dock i Object Dock.
malo glupa pitanjea, možda bi Bluedevil to mogao znati iz prve ruke:
-kako ukloniti recycle bin (debilno ali sve sam obišao ali nisam našao opciju...)?
-kako u ObjectDock ubaciti shortcut za konekciju i Control Panel?
Eto, slažem desktop bez ikona pa možda se nešto i izrodi iz svega.. Btw verzija ObjectDocka je ona Free (ne enhanced).
U Aqua Docku ima defaultno Control Panel,samo su stavili naziv System Prefrences.
Pokušaj kliknuti na Start,i napravi Drag & drop Control Panel ikone na dock,tako bi trebalo radit.
Koji.....!!! Sad radi. Prije sam ga isto povukao i ništa![]()
Ok jedan riješen![]()
Ja ne razumijem koja je poanta desktopa bez ikona![]()
Baš... pa to je najbolja stvar, imat shortcute na desktopu. Njih 50-60 komada![]()
...gog, gog - vidim ja da se nama "inspirativnih" wallpapera kojima proklete ikone prekrivaju strateška mjesta...
Ma ima on takvih, jednom je meni poslao screenshot pa mu je bilo bed. Sve ikone po desktopu, u pozadini neki striček, sve prekiveno - ali se strateško mjesto ipak vidi![]()
LOL
Ja si većinu stvari držim u quick launch-u, napravio sam i još jedan toolbar koji je skroz desno kod sata, desni klikn negdje doljeToolbar -> New toolbar i odaberite neki neki folder u koji ste potrpali shortcute...
Sve sam maknuo osim kante, neznam kako... U regu se može izbrisat ali tada gubi sposobnost "empty rec bin"...
Komp trenutno ne služi ničemu osim winampu i photoshopu... A i našao sam neki štosni wall
....perverznjaci, samo vam je to na pameti.....![]()
kantu maknes s porgramom za podesavanje windowsa...............npr TweakXPIzvorno postao XLR8R
ili nekim slicnim
ovaj Y'z dock je super program
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
...što dobar - odličan je čak je stabilniji od object dock-a, jest' da je siromašniji ali...
U pravilu kada krenete s tim jedna od dobrih stranica vam je www.dockex.com pa probajte se igrati...
Bookmarks