postoji opcija preko imei-a samo to bi ti 3aTmr trebao pomoć
ma ak je pod garancijom odi do servisa i gotovo..
Imam problem. Kad sam kupio CX65 narihto sam si Phone-Code i otad ka nisam upotrijebio, pa sam ga naravno zaboravio. Danas sam htio zaključat mob samo na svoju karticu i (idiot) triput krivo ukucao kod telefona!!! Sad je zaključan i ne mogu koristiti Kod telefona.Jel postoji način da ga resetiram ili promijenim bez da idem u Heinzlovu!? HVALA!
postoji opcija preko imei-a samo to bi ti 3aTmr trebao pomoć
ma ak je pod garancijom odi do servisa i gotovo..
Tak je, dok je pod garancijom otključavanje Phone code-a je besplatno. S obzirom da si iz ZG to ti je najednostvnije rješenje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pod garancijom samo je prvi put besplatno i naravno da ti je to najbolja opcija buduci da si iz Zagreba.
Preko IMEI-a rijetko tko moze dobiti unlock kod, buduci da Siemens nije kao Nokia i kod se NE moze izracunati, nego se moze dobiti samo iz Siemens-ove baze podataka!
Za kucno otkljucavanje x65 serije imas sve potrebne programe na www.siemensfreaks.com/php/unlock.php , no kako samo svi zajdno zakljucili, prvi put ti je i ide preko garancije, pa je definitivno bolji izbor Heinzlova![]()
maraschino - PTICICA
PLAN "A" :Baš sam zvao Heinzlovu da ih pitam za problem i kažu da moram dofurat mob. Reko:OK. Pa me pita žena dal' imam garanciju, ja reko:Imam, al' Slovensku jer je mob kupljen u Sloveniji(al nije brandan).Reče treba:E, ne može! A ja reko:A zašto? Ona kaže:Ne primamo strane garancije. Ja reko:'FALA, 'ĐENJA!!! PLAN "B":Skinuo sam ove programe, al ne znam kak radit s njima.Ovaj x65 UNLOCK by Tr0nad0r niš ne kužim, a sa X65_Easy_Unlocker imam nekih problema: Napunim mob, odaberem pravi PORT, označim UNLOCK, stisnem DO JOBS, malo čekam, i izađe ERRORIzvorno postao 3aTmr
ENETRATING DIMA FAILED! Probam Repair, ugasim mob, stisnem crvenu tipku, mob uđe u Service Mod, Unlocker mi ispiše model i FW moba te IMEI i izbaci ERROR:READING PHONE ID FAILED! Molim Vas da mi netko detaljno objasni kak se koristit programima il nekak drugačije pomogne jer nemam prilike ić u Sloveniju da bi mi ovi za 5min otključali mob! HVALA!
da, istina, bez veze je to sto ne priznaju garanciju van kupljenih telefona...
Cuj, imam ja puno bolje rijesenje za tebe, ali javi mi se na PM ili na mail, pa cemo tamo dogovoriti nesto![]()
maraschino - PTICICA
Otiđi kod njih i digni galamu, nije Siemens neka lijeva firma, morali bi priznati garanciju ako imaš uredne papire. Zovi inspekciju, ako su tvrdoglavi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Odma đonom,ha?Da, palo mi je to na pamet. Stavit ću to pod PLAN B, a sad ću probat ovo sa 3aTmr, ima neki prijedlog.Izvorno postao Sljaka
@Sljaka
slazem se s tobom, ali imam saznanja o razlicitim ljudima koji su kupili siemens vani (legalno) SIM Free i nisu im priznavali garanciju koliko god su se oni bunili...
ali kako sam rekao, definitvno se slazem, pa ako je kupljen legalno i ima garanciju, ne vidim zaso ista ne bi vrijedila....
druga je stavr ako mob proda neka neovalstena firma i sl...
no sad smo vec offtopic i predlazem da stanemo tome na kraj, a po potrebi otvorimo novu temu...
@Atrax
imas sve informacije na PM-u
maraschino - PTICICA
Bookmarks