Meni 1.522 i stalno izbacuje da nema potrebe za daljim up date - om !
U čemu je fora ?
NOD32
Avast
Neki drugi
Meni 1.522 i stalno izbacuje da nema potrebe za daljim up date - om !
U čemu je fora ?
Ne znam, probaj sada, trebala bi ti biti verzija koja je i kod mene (zapravo nisam siguran više kada mi je napravio update na noviju definiciju.
Znam samo da kada meni nije htio napraviti update samo sam stavio fix i peri dalje. Ali ne mora biti to i kod tebe, pričekaj još malo, možda je neka greška do servera s kojeg skidaš update definicije virusa. nema još razloga za paniku, neće te popapati crv
evo sad je i meni skinuo 1.1524.malo mi je cudno sto tri dana nije bilo updatea.
Mislim da ti to ima veze sa postavkama servera.
Znaš da imaš tamo za podesiti servere s kojih ćeš skidati update, pa mislim da možda neki kasne (mada se to ne bi trebalo događati). Pogotovo s crackiranim verzijama
imam trial verziju i onu foru sa pomjeranjem datuma.
Sve ti je ok, i meni je tako na krekanom NODu.Izvorno postao zmija
A zašto si ne skineš krekanu verziju? Ako ti treba, iznad imaš link..
Koji fix imaš instaliran? Ako je stariji od v2.1 probaj da updejtat. Skini ga sa http://www.nsaneproductions.com/?request=140184Izvorno postao [U
Mora radit kad updejtaš fix, ispitano..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo meni jutros stavio na 1.1525
iPhone 5s 16 GB
Meni je isto prije neki dan tražio update i updateo ga je na 1.1525 (u nedjelju, znači prije 2 dana).Izvorno postao imatic
Sad mi zna javljati jedan problem. Bez ikakve veze mi odjednom izbaci poruku GREŠKA NA SERVERU! Pošto sam kupio licencirani model, imam sve prevedeno na hrvatski, pa mi i obavijesti šalje na HR.
Kakva je to greška na serveru i kako je ušutkati, da mi ne izbacuje taj prozorčić? Hvala.
Si probao uključiti onaj "Silent mode" - ako se ne varam, on sve poruke 'ušuškava' osim warninga za inficirane fajlove..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Potreban je bio fix !!!Izvorno postao XLR8R
Sad sve di-ra !!!
Vrh !
Bookmarks