I ja na Avastu i dalje - so far so good. Dosad najlakši AV (u vidu sistemskijeh resurasa)
NOD32
Avast
Neki drugi
I ja na Avastu i dalje - so far so good. Dosad najlakši AV (u vidu sistemskijeh resurasa)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
@darkovsky: Engleski jezik...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala, to mi je stvarno trebalo!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Ja koristim Zone Alarm Security Suite i zadovoljan sam s njim
Nesto ne sljaka update za NOD32 2.50.25 Administrator. Evo gledam na sluzbenoj stranici je "Aktualna verzija baze virusnih definicija: 1.1459 (27.03.2006)", a kod mene je 1.1458 i kaze da nema potrebe za novim updateom.
meni je danas napravio update na 1.1461(29.3.2006).Izvorno postao Moja Visost
Kako? Imas li pass ili neki novi fix?Izvorno postao zmija
Meni sve normalno, Update mi je od 30.3Izvorno postao Moja Visost
Pretpostavljam da si instalirao onaj Patch koji je priložen...
Pogledaj pod opcijom Update -> Setup - koji ti je server za update odabran? Ako si instalirao patch trebao bi dobiti novi server za odabrati između ostalih (nešto tipa "www.nod32.com/eval..." nisam siguran kako se točno zove ali ima najduži naziv). Probaj njega odabrati...
meni je avast propustio dosta trojanaca, u vrlo kratko vrijeme, nod nikad niti jednom. dakle izbor je jasan........
ma nista ,registrirana verzija,a danas je opet napravio update na 1.1462(30.3 2006)
avast mi je propustio neka sranja ... nisam baš superzadovoljna s njim ali opet s druge strane u nekim situacijama pokazao se kao pravi junak
nisam sklona mjenjanju navika... pa tako ostajem pri avastu... barem dok ne zaj* generalno... onda ću mu dati nogu![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
NOD32 v2.51.20 Fix 2.1
http://www.nsaneproductions.com/?request=140184
Izgleda da ova verzija koju sam postao nešto ne valja... Probajte staviti samo ovaj novi fix na nju, ako ne radi i dalje, skinite ovu novu verziju...
Ja koristim Avast i Ad-aware i nemam nikakvih problema zato ih preporučam svima jer su besplatni i malo triba vrimena da dawnload........pzdrav
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
jel zna neko koja je zadnja virusna definicija NOD_32.meni je 1.1523.jel to zadnja?
vjerojatno je, i meni je ta od 6.5.Izvorno postao zmija
Noup.
1.1524 još od prekjučer, zašto?
Meni 1.522 i stalno izbacuje da nema potrebe za daljim up date - om !
U čemu je fora ?
E nešto u vezi nod-a dok ga instaliral veli mi da je demo pa stavim fix, a onda veli da je free trial i da traje 102380 dana uf do je dugi trial)))))))))))))))99
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Mislim da je NOD32 samo na viskoj nozi odnosno da je puno uzdignut.. a sto se djela tice to i neznam.. a sto se avasta tice meni radio ko urica.. stvano nemam problema.. samo sto je kod avasta problem UKLANJANJE virusa.. tako da ne preporucavam da se kod nadjeni virusa oni brisu vec ih spremite u kovceg ili poznato QUARANTINE.. a zastita mu je ludilo
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
problem ima i NOD kod uklanjanja gamadi.detekcija je vrhunska,ali uklanjanje je shit![]()
evo ljudi novi NOD na netu 3.0.551 final radi perfektno našao mi je sve ono što avast home nije mogao
možete ga naći na http://www.9down.com/software/2/
Također moj glas za NOD32 jedino sta mi se ne svida ova nova verzija u kojoj je sucelje isto ko u Vistiinace NOD odlicno obavlja posao pogotovo namjesten po ovim uputama http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 i ne jede puno memorije
avast vs nod32 = definitivno nod32, ne zauzima puno resursa i definitivno sve prepoznaje, ali osobno koristim zone alarm security suite, nekako mi sve jednako dobro radi kao nod, a i draži mi je.
avast je zakon i nema tu sta govorit
potkrijepi malo tu tvrdnju sa nekim dokazima.
Bookmarks