ovo što ti je gog rekao skroz stoji.
NOD32
Avast
Neki drugi
ovo što ti je gog rekao skroz stoji.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sto se tice noda 32 ima i fix za skinut i radi savrseno bez pomicanja datuma i tako nesto a vrijedi cc 3 godine
http://www.dnif.de
Gdje? Baš me zanima...
ma ljudi moji najbolji je avast niti išta pokazuje kad se pali i besplatan je najbolji je
Za sve koji žele koristiti NOD32- meni se pokazao odličnim i od kada ga koristim nikad problema.
Fix se skine s
h++p://softex.meganet.lt/,
a hr verzija Nod-a sa esetove stranice, pod downloads. Radi bez problema, update je dnevni i traje kratko (osim prvog koji je oko 2MB). Moja preporuka.
I moje preporuke za NOD32 prije svega zbog jako malih updejtova (100kB svaki 2 dan + prvi update oko 2MB) i malih sistemskih resursa.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
31.05.05
Username: AV-2542379
Password: pngtoa9d2b
eo za NOD 32 podaci za update ako nekome treba !!!
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Jel' ti još radi licenca?
![]()
Moze li tko reci sa koje adrese skidati nove passove za NOD.Negdje sam vidio neku Francusku stranicu ali sam zaboravio gdje?
Ima li ko kakvu stranicu ako ima volje da je prikaze!![
Ne trebaš skidati nove passove, instaliraj na spomenut način i radi ti bez problema- ako nije opisano u ovoj temi, malo pogledaj ostale gdje se spominje NOD i sve bu ti jasno.
Radi i bez passa i accounta za update, samo ako imas pravu verziju i na pravi nacin je instaliras!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ma znam gdje skinuti crack za NOD ,ali ja hocu sa orginal NOD servera vrsiti uploadi zato i zato![]()
Pa imaš gore, jesi uopće pročitao temu? Prije 8 postova sam napisao ovo:
P.S. fix ti je crack.Izvorno postao darkovsky
Ima samo 64-bitna verzija??
Avast koristim već nekih 2mj. i mogu samo reći da je od nortona daleko bolji, pogotovo mi se sviđa je podiže se puno brže od nortona, jer nekad me je zbilja živciralo paljenje računala 2-3 minute, sad je to 1,5min najviše!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Instalirao sam NOD 32 HR i samo promjenio adresu servera za update i stavio(h..p://www.ruwarez.net/ndp/)
Radi kao violina
Evo link za NOD 32 Extra settings:http://rapidshare.de/files/15405876/..._v2.5.rar.html
Zadnji uredio zoka : 13-03-2006 u 17:55
Super, drago mi je da ti radi. Samo, zna se dogodit da ne možeš više skidat s određenog servera, a ak ti se dogodi onda instaliraj fix sa one stranice.
Evo ja upravo skidam Extra settings, hvala na linku.
Ja imam neki "NOD32 2.50.25 Administrator" i nikad me nije tražio licence niti crack.. Ako se sjetim, bacim to sutra na neki server da možete DL-at...
U cemu je kvaka s Mirror (nalazi se pod update i crven je)?Izvorno postao XLR8R
Mislim da je tu spika da jedan komp skida update i preko ftp-a ga šalje ostalima u mreži (naravno, treba imati mrežu).Izvorno postao Moja Visost
eto..kad sam ovaj topic napravio lol! a evo idalje koristim avast i nema nikakvih poblema 8)
mama ti sestra!
NOD32 v2.5.25 Administrator DL - 8,8MB
Uzivajte![]()
Kak misliš samo? Mislim da je ista verzija za XP i 64-bit. Baš samo za 64 nema.Izvorno postao zoka
Izvorno postao XLR8R
HvalaJel to na hr ili eng?
Zadnji uredio darkovsky : 15-03-2006 u 17:08
Bookmarks