To trebaš otvorit ili prepržit preko programa Alcohol 120%
skino sam je s neta i kada otvorim folder cd1tamo imam 2 fajla 1 je Sims2EP1_1 MDF FILE a drugi Sims2EP1_1.mds mds i nijedan ni drugi nemogu otvotiti jel neko zna s čim to otvoriti ili je tu neka greška ja sam probo s vin rarom ali neče![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
To trebaš otvorit ili prepržit preko programa Alcohol 120%
Čuo sam prije za taj program, ali se ne mogu sjetiti čemu on služi.
Pa preko njega možeš radit tzv. slike cda, pržit te slike i sl.
nemoras nista przit, samo preko alchohola 120 ili daemon toolsa ubaci taj .mds ili .mdf u virtualni cd uredjaj
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
daemon tool je stvar koju trebas!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ma kakav dameon tools kad nemogu instaliratIzvorno postao BranX
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa jel ti citas sto ti mi pisemo... instaliraj alkohol 120% ili daemon tools, sa njime otvoris taj .mds i tako zapocnes sa instalacijom igre
Samo jedno pitanje!!!Izvorno postao Ifrit
Jel moze ovako: Ti meni das skinutu igru a ja je tebi instaliram ili ti posaljem na mail program koji ti je potreban za instalaciju i detaljno uputstvo, nakon kojega ce ti sigurno biti jasno kako ces instalirati ogru!
Ako si je vec instalirao zainteresiran sam za kupnju igre (placa 15 kn po CD-u) ili za zamjenu za neki software koji tebe zanima!
Razlog svemu ovome: Vac sam lud od pokusavanja skidanja ove igre sa neta, probavam vec tjedan dana sa direct connectom, peer to peer, pa nikako skinuti do kraja (u medjuvremenu sam skinuo tri filma, jedan u DVD formatu, ali Simse NE!!!!!!!!)
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
pa jesi probao preko torrenta? vidi kolko ih imas http://www.torrentspy.com/search.asp...=23&submit.y=5 uzmes prvog sa popisa sa najvise usera
Točno kako ti ljudi kažu, mds i mdf su cd image formati. Instaliraš si Alcohol 120 ili deamon tools ili neki drugi on emulating programa, on ti napravi virtualnu emulaciju DVD drivea, pa ti to ispadne kao da si ubacio normalan cd u normalni drive.
Ma jesam, hvala Killa na linku i savjetu! Uvijek break ili smrzavanje prije kraja!Izvorno postao flOorKilla
Skinuo dam prvi CD preko DC - a, pa se nadam da cu i ovih 200 njak MB drugog CD - a jos nekako uspjeti pokupiti negdje!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ma može javi mi se na PM
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ej ljudi pokusavam snimiti simse2 ali nikako imam 4 cd i prvi ubacim cekam da mi pise ubacite disk 2 kad mi se to pojavi ubacim cd2 i cekam stisnem ok nece. kad nece da mi se snime isa sam na internet skidat igricu ali trazim igricu po internetu vec dva tjedna ali nikako da je nadem upomoccc![]()
http://torrent-finder.com/show.php![]()
![]()
ja našo za 5 sekundi
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pretrazia sam sve nema a one druge igre staocu skinit nece da se otvoreIzvorno postao Ifrit
![]()
šta pričaš ti???? NEČE SE OTVORIT???? jel imaš bitlord?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
e imam sims2 unyversity i imam problem. piše da se instalira prvi cd i stisnem sve se lipo snima nakon toga dođe na 44% i nece dalje.stisnem na cd2 i nece dalje![]()
Bookmarks