stari ja ti svoj imam vec pola godine i nemam takav problem niti sam takonesto cuo no ako jos imas garanciju odi u servis mene samo ljuti sto su mi tipke cjeliekran izgrebale no to je od nosanja u depu
stari ja ti svoj imam vec pola godine i nemam takav problem niti sam takonesto cuo no ako jos imas garanciju odi u servis mene samo ljuti sto su mi tipke cjeliekran izgrebale no to je od nosanja u depu
@alcatraz: istina, nisam znao kak da se izrazim. nema beda
mob nije bio na suncu nigdje. jedino ovo da ga nosim u džepu a to je dost rijetko, jer sam to zapravo tek počeo raditi jer mi je prije smetala antena, a tek sam sad kupio malu.
garancije odavno nemam nit mi se ide u ram3, al šta je tu je. možda odem pitat kad nemam niš pametnije. a kaj bi oni tu npr. mogli; promijeniti ga kompletno pa reć to vam je 700kn (a ja kupim novi mob za 600) ili postoje možda i druge opcije ?????
display radi, sve 5, ali kak će se to razvijat dalje. vidim da je inovator rekao nešto što o ljepilu, valjda se to neće proširit preko cijelog displaya???
teško je ovako reći, no ako to izgleda onako kako ja mislim, onda postoji mogućnost da se to i dogodi, nažalost. jednostavno si naletio na lošu završnu obradu, šta se možeIzvorno postao tomy81
Bookmarks