pa ako sam dobro razumio guli ti se zastitna folia sa ekrana koju mozes bez problema skinuti.
konkretno se radi o v 500 koja je kupljena skoro kad su došle (znači ima već).
problem je u tome kaj vidim da mi kao nekakva folija, sloj il šta ja znam na vanjskom displayu puca i to u kutevima i skroz sa strane (display radi ko urica; čak sam dobil i ono blinkanje i to). nije mi pala ni jednom ili nekaj slično, ne nosim je s ključevima, upalječem, sićom; a i gledam frendovu v 300 koja je ko sa ratišta a display ni jedne ogrebotine ili tog napuknuća. kao da ima nekakv sloj koji ide preko displaya ak nektko zna o čemu je riječ............
pa ako sam dobro razumio guli ti se zastitna folia sa ekrana koju mozes bez problema skinuti.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
nadam se da nije to, jer je onda zbilja pitanje krajnje biserno....Izvorno postao alcatraz
@alcatraz: nisam baš tolko blesava i di bi ta folija izdržala tolko dugo.
nemreš ovo maknuti, mislim da je to onaj crni rub okolo ekrana, da on puca al nisam siguran. kad probam zagrebat po tome niš, al svako malo negdje pukne ali niš da otpadne ili slično
Zadnji uredio tomy81 : 27-03-2005 u 17:46
da, i mislio sam da je to...moguće da je popustilo ljepilo, možda ti je mob ostao na suncu ili slično? u svakom slučaju, neugodno iznenađenje kvalitetom izrade...Izvorno postao tomy81
@tomy81
Cuj stari iznenadio bi se kad bi znao koliko ljudi koristi mobitel a da ni neznaju da treba skinuti foliu....
A upravo tako si ti to opisao:"problem je u tome kaj vidim da mi kao nekakva folija, sloj il šta ja znam na vanjskom displayu puca i to u kutevima i skroz sa strane"
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Moglo ti je i prije na suncu zapeć ta folija ako ju nisi odmah skinuo
stari ja ti svoj imam vec pola godine i nemam takav problem niti sam takonesto cuo no ako jos imas garanciju odi u servis mene samo ljuti sto su mi tipke cjeliekran izgrebale no to je od nosanja u depu
@alcatraz: istina, nisam znao kak da se izrazim. nema beda
mob nije bio na suncu nigdje. jedino ovo da ga nosim u džepu a to je dost rijetko, jer sam to zapravo tek počeo raditi jer mi je prije smetala antena, a tek sam sad kupio malu.
garancije odavno nemam nit mi se ide u ram3, al šta je tu je. možda odem pitat kad nemam niš pametnije. a kaj bi oni tu npr. mogli; promijeniti ga kompletno pa reć to vam je 700kn (a ja kupim novi mob za 600) ili postoje možda i druge opcije ?????
display radi, sve 5, ali kak će se to razvijat dalje. vidim da je inovator rekao nešto što o ljepilu, valjda se to neće proširit preko cijelog displaya???
teško je ovako reći, no ako to izgleda onako kako ja mislim, onda postoji mogućnost da se to i dogodi, nažalost. jednostavno si naletio na lošu završnu obradu, šta se možeIzvorno postao tomy81
Bookmarks