jučer je moj dragi DVD-rom otegno papke pa sada neznam koji da kupim preporučite mi neki dobar al da nije tolko skup![]()
![]()
![]()
jučer je moj dragi DVD-rom otegno papke pa sada neznam koji da kupim preporučite mi neki dobar al da nije tolko skup![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
`Kolko para - tolko muzike`
Da bi uzeo dobar, moraces malo dublje zavuc ruke u dzep, bar je tako kod mene u Crnu Goru
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Izvorno postao _DoMiNaToR_81
tako je svugdje
E tesko je savjetovati ovaj komad opreme!Izvorno postao Ifrit
Da je krepo nesto ranije, barem koji mjesec, pisao bi ti ovdje hvalospjeve o Toshibi! To je bio DVD rom! Kupis fino, pa stavis u komp, pa skines novi firmware sa neta (neki je slovenac radio redovito za svaki model) pa instaliras, pa ti rom cita umjesto sa 4500 okr, sa 7500 okr, pa da vidis kako copy on the fly radi!
Sada je tesko, Toshiba vise ne proizvoda, barem ne samostalno, sada radi u kompi sa Samsungom, pa se to prodaje pod Samsung brandom, ali kazu da to nije vise to!
Zato mozda radje Nec ili Teac, Hitachi mozda!
Sve samo ne Philips!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ma pusti dvd rom uzmi si dvd przilicu za 500kn, biraj oces philipsovu, necovu ili pioneerovu na 16X i uzivaj u zivotu.. (men dis rili sucks)
Covjek ima pravo! Przilica zakon!Izvorno postao ..::HRCO::..
Mogu savjetovati Pioneer DV 109! Prava stvar! Ako hoces i sa 108 icom neces pogrijesiti ako je jos gdje pronadjes!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
dvd pržilicu več imam (NEC 3500A)
šta mislite o pioneerovim dvd-romovima
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ako ti treba baš samo dvd-rom, onda uzmi plextora. to je sigurno najkvalitetniji čitać...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slazem se sa WB, ali i sa Sodomom (post ispod)! Plextor je sigurno najbolji, ali je za mene diskutabilno pitanje ulaganja, u dosta skuplji komad hardware - a, a samoza nasu kucnu uporabu...ako se neko bas bavi przenjem svega i svacega na crno, pa ima doma par kompova koji konstanto rade svakako Plextor, ali za nas ostale i Pioneer i Nec...ce posluziti!Izvorno postao whiteboy
Ako nije Plextor ja navijam za Pioneera!
plextorovi citaci su odlicni ,samim time i skupi,ali kad je pitanje dvd romova i dvd playera kao odvojenih komponenti moje srce vuce pioneeru..ipak su oni koji su prvi napravili dvd player:-))), btw. koristim njihov dvd rom,dvd player,receiver
Ja imam Teacov već više od godinu i pol i - još je u pogonu.
Bookmarks