nisu kak treba...(gubi se smisao riječi 'surrorund')...
nisu kak treba...(gubi se smisao riječi 'surrorund')...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne gubi se, sheme o pozicioniranju zvučnika koje sam ja vidio ne stavljaju zvučnik točno iza slušatelja (tako nije niti u kinu), nego iza njegove "ravnine", a tako je i kod mene...Izvorno postao whiteboy
Ne kažem ja da je kod mene idealno, ali da se surround osjeti, osjeti se... Kada sam igrao igrice, okretanje oko moje osi dok netko nešto priča uzrokovalo je putovanje zvuka u krug oko mene...
postoje propisi kako se zvucnici postavljaju a rear surround sigurno nije u iza "njegove ravnine" kako ti kazes...zvucnici moraju bit ravnomjerno udaljeni iza slusatelja dok visokotonci moraju biti u visini slusateljevih usiju...dakako da postoje i drugi opisi kako bi se trebali postavljat, pa neki spominju da straznji trebaju biti na visini od 90 cm sto je puno previse ako se gleda da slusatelj sjedi u fotelji,stolici...no za to sluze zvucnicki stalci ....treba zamislit veliki krug i tocno po njegovoj crti treba postavit zvucnike,rijetko tko ima prostora za takvo sto,pogotovo kod pc ozvucenja pa je najbolje nac sto bolji kompromis.Izvorno postao gog
Bookmarks