garant je stvar u torrent. pogledaj u registry kod opere mora biti neki value koji upucuje na to da pod rijec torrent(opet) regira na link.
probaj s nekim drugim explorerom
kopi pejstaću...zašto me kad otvorim temu torrent(opet) pokušava prebaciti na www.cyber-mahala.com. u progress baru(opera ) mi stoji "sending request to www.cyber-mahala.com". pa onda "connecting to...". pa onda "sending request to..." . i tako cijelo vrijeme.
tu stranicu prvi put vidim.
dodatak-cijeli thread se u potpunosti učita,ali učitavanje ne staje već se pokušava prebaciti na tu stranicu. odskenirao sam komp kasperskyem,ad awareom i spybotom i ništa nisu našli. zappan mi je rekao da može biti da spyware reagira na "torrent" iz naslova threada. otvorio sam na test forumu thread s identičnim naslovom i taj thread se normalno učitava. to mi se ni na jednoj drugoj stranici ni forumu,ni threadu ne događa već baš samo na tom threadu.
šta je to i jeste li imali šta slično?
garant je stvar u torrent. pogledaj u registry kod opere mora biti neki value koji upucuje na to da pod rijec torrent(opet) regira na link.
probaj s nekim drugim explorerom
ali na riječ torrent(opet) na threadu u test forumu ne reagira. zaboravio sam reć da je ista stvar i kod IE.
možda zato što sam ja juček skeniro komp sa nortonom i našo je 5 virusa (ade-avera)2 komada možda se nekako kopirao kod tebe ako je to uopče moguče
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao Ifrit
nemoguće.![]()
Bookmarks