ljepo od tebe sto si ipak odlucio podjelit informaciju makar sumnjam da ce slat nama balkancima.
Iako sam prvo mislio ne podijeliti s vama link, reko ne bi bilo u redu
Ukratko, prijavite se za testiranje M75-ice, pišite o njemu na blogu i Siemens će uzeti na razmatranje vaše prijedloge, pohvale i pokude. Nakon testnog perioda kada izađe finalna verzija dobit ćete M75 na poklon...
Više informacija ovdje -> http://blog.aperto.de/blog/aperto/20..._about_it.html
ljepo od tebe sto si ipak odlucio podjelit informaciju makar sumnjam da ce slat nama balkancima.
Zašto ne, kompanije ne dijele svijet na balkance i ostale. Njima su važne stvari kao demografija uzorka, uzrast, interesi i sl...
hmm..treba upisati model mobitela kojeg trenutno koristis,datum kupnje i imei....znaci li to da ova ponuda vrijedi samo za korisnike siemensovih telefona?
super gog, hvala na infu![]()
maraschino - PTICICA
evo sada sam se prijavio i sve napiso, ali kada sam dosao na onu trecu stranicu i napiso one razloge zasto bi bas mene odabrali, kliknem na dalje i vratio me na pocetak, pa neznam jel to neka greska pa cu morati sve ponovo ili je sve ok....uglavnom jel mogu negdje pogledati dali sam se prijavio, da se ne prijavljujem dva puta
Zadnji uredio coma_zgb : 27-03-2005 u 12:46
meni je sve proslo ok do kraja...
bit ce da nisi napisao dobar razlog![]()
![]()
maraschino - PTICICA
javljao sam se ja tako na sve njihove test ponude do sada ali???????????
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Treba uvijek pokušavati, nikad se ne zna ....![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a cuj, znas ti koliko se ljudi prijavi... Ako ne pokusas nece te ni izabrati, tako da nemas sto izgubiti...
maraschino - PTICICA
...i ja se prijavio... "gog" , hvala na infu, platim ti
ako dobijem mob ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a ako ga ja dobijem, prodati cu mobilu test za razumne pare, hehe![]()
maraschino - PTICICA
Ako bude bolji od mog (uzmi u obzir i ograničenje znakova) zašto ne![]()
Trebaš se prvo logirati na njihovu stranicu, ne?
tako je...Izvorno postao Stile
jedna mala besplatna registracija i to je to![]()
maraschino - PTICICA
I don't wanna be the one who bursts your bubble, ali ne nadate se valjda da će netko od nas to dobiti?!
Šalim se, ali svejedno sumnjam da to daju na balkan... Naravno, ja želim sreću svima koji su se prijavili za to!![]()
vjerujem da je to slucajan odabir prijavljenih, a ne vidim razlog zasto nebi dali i ovdje, buduci da je Hrvatska jedna od rijetkih drzavica gdje prodaja Siemens mobitela nije znacajno pala (za sada)
maraschino - PTICICA
nije slucajan, gotovo sam potpuno siguran da oni odabiru kome ce dati mobitel
nije to za mene nisam ja te sreće.....
Izvorno postao coma_zgb
a cuj, moguce je i to, ali opet, ako se ne prijavis, nemas se cemu ni nadati...
ne vidim, sto te kosta, ako se prijavis
maraschino - PTICICA
pa prijavio sam se..... i nadam se![]()
...evo dobio prije 3 sata obavijest:
...hebiga,al eto...pokušao sam...Dear josipbelan,
We are sorry to inform you that you are not one of the applicants, who get to test our upcoming Mobile Tester M75 for now. However, you can apply to become a test user again when once we are again scouting new candidates.
Please visit our homepage regularly to stay updated on potential openings. Again thank you very much for applying as a test user and better luck next time.
Your Siemens Online Team
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam isto to dobil... ah nisam ni mislil da bum dobil
Ja isto dobio...![]()
Izgleda da je to isteklo...
Kad otvorim, ne pise nista [okolo oni Siemens okviri] a dole:
Disclaimer
Subject to changes in technology, design and availability. The product names mentioned in this document are trademarks or registered trademarks of their respective owners.
![]()
![]()
|Think again.|
Bookmarks