Pa napisao ti je aco u forumu "v300 rastavljanje" da ako je problem host da mu se javiš na pm...Izvorno postao Krompirko
Prvo ispričavam se što sam zakasnio, ovo je trebalo biti gotovo jučer...
dakle tutorial na hrvatskom... ima dosta stvari, slika i tak... napravil sam
veličine je 2,8 MB ali imam problem. Naime, ja na svom serveru imam nekoliko web stranica... školska, moja, galerije slika... i još neke stranice prijatelja, pa tak da sad imam slobodno oko 1 MB. A imam i još jedan host, alion ima fil size limit 500kb. Pa da ja ne rastavljam da bi vi sastavljali, neka se netko javi na PM pa da se dogovorimo di da hostam...
Ovdje ću biti oko 19 sati...
Pa napisao ti je aco u forumu "v300 rastavljanje" da ako je problem host da mu se javiš na pm...Izvorno postao Krompirko
Možemo dići na www.info-mob.com, javi se...
može... bilo bi ok...
javi se na mail gog (et) info-mob.com
javio sam se prije 10 minuta...
uploading in process...
mislim da sam se snašao za host... eo neš novo sam otvoril... i za sada ide dobro... prešao je megabajt... valjda nema limit... no bed je što je mal spor... i ima bandwith 3GB mjesečno... dakle ako ovo uspijem staviti, nemojte mi cijeli bandwith pojesti... neka netko skine i nek stavi na svoj server...
javim se za 7 min.
OK, baci ga gore, slijedeći tjedan ću ga ja bacit na server! kad riješiš stavi link gore u Linkove!Izvorno postao Krompirko
pozdrav
nešto nevalja...
Baš i ne radi...
U fak... ili je zip nedozvoljen sadržaj ili moram za njega napraviti poseban folder...
aj probati ću preimenovati zip u neš ili ga staviti u drugi fold...
link ti je mrtav
taj server je key sensitiv zato pazi kako pišeš
daj javi mi se na pm pa ćemo riješiti , imam ja 130 mb na croadriji, brzi win server.
nije bitno, kada povučeš directroy listing i klikneš na tu datoteku isto neće...
uploadam tutorial.doc i jedan folder... sad vidim da zip i rar i mp3 i još mnogi nisu dopušteni... javim se čim sredim...
aco mi je dao sad adresu jednog server... uploadam tamo... ak ni to neradi onda je eto tu još gog... uglavnom... još 10-ak minuta pabumo vidili...
poslao sam ti podatke za ftp
aj provjeri... kaže login incorect...
javi na pm
gog... ovo se odnosilo na tebe... aj provjeri još jednom podatke koje si poslao...
jesi uploadao šta na server da prebacim na svoj ?
pokušao sam, neš me prekinulo... poslao mi je gog za jedan server al neš nevalja. kaže incorrect login... ma uglavnom staviti ću na info-mob kad pošalje ispravne podatke ili ih provjeri... a do tada ću pokušavati na svoj server...
e kako mi svi zajedno kompliciramo, ali važno je da si imao dobru volju da napraviš tutorial. stvar je u tome što ti nemogu dati podatke za svoj ftp server..jer je od firme nije direktno moj
razumijem te! znaš inače što se tiče tutorial... to et... već akoi nešto znam napraviti, neka podjelim sa drugima da i drugi nauče... uglavnom moje je mišljenje pa eto napravio sam ga...
sad kad napokon, nadam se danas budem to stavio na net, kad vi skinete, onda mi recite što vas još dodatno zanima... ukažite mi što sam propusti, pa ću napraviti bolje... dajte svoje komentare i tak...
Ja mislim da je zapravno ovo što sam napravio dobro... jer ima malo tutoriala za rastavljanje...
jao evo valja upload... evo ljudi skidajte, ali nemojte mi pojest svih 3 GB...
LINK
Care svaka ti dala !
Bookmarks