Izvorno postao sbraica
Ako imaš DCA-140 ili 540 prvo spoji kabel i telefon pa onda uključi u komp i navedi Wizard u folder u koji si raspakirao drivere sa tog linka.
Izvorno postao sbraica
Ako imaš DCA-140 ili 540 prvo spoji kabel i telefon pa onda uključi u komp i navedi Wizard u folder u koji si raspakirao drivere sa tog linka.
probao sve nacine pa i taj imam 100% DCA-540
i na laptopu ga instaliram i deinstaliram i uvjek radi! a na desk PC-u nece i nece i nikako nemogu skuzit zasto kaze da je driver neispravan! a na laptopu isto na win XP sve radi bez ikakvih problema
Mislio sam cak da je do win-a i stavio drugi hdd i instalirao nanovo win xp-i opet ista prica!
nemogu to shvatit
Ako ostali USB uređaji koje priključuješ na taj komp rade normalno onda probaj stavit Service Pack 2 za XP i nakon njega Autopatcher XP zadnju verziju (linkove za download ćeš naći ovdje).
I ako ni nakon toga ne radi onda nešto gadno ne štima sa svime zajedno.
Link za DCA-540 drivere je promijenio BenQ-Siemens pa ću ih stavit u attachment.
Dodao sam i drivere za DCA-510.
Upute za spajanje prepolovljenih datoteka:
- Skinite .chunk001 i .chunk002,
- raspakirajte obje arhive u isti folder i dvokliknite na
usbdatacable_dca-510_app_driver_v2008.zip_Merge.bat
i pojavit će vam se originalna Siemensova zip arhiva u kojoj su driveri za DCA-510.
Dalje znate sami.
Zadnji uredio sms freak : 12-08-2006 u 22:56 Razlog: dodani u DCA-510 driveri
Imam i SP2 i autopatcher!
na drugom kompu na win 2k mi radi isto bez problema na laptopu na XP-u radi cak radi i na win 2003 Server! al na ovom PC-u mi nece i nece mislim nije mi bad spojim mob na bilo koji komp u stanu
nego mene jede zasto to nece to me ludo zanima
Ne vjerujem da je do XP-a. Ja sam ih instalirao i na obični XP i na SP2 i sa i bez Autopatchera i uvijek je išlo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
rjesio sam ali i dalje neznam tocan razlog imam u kompjuteru USB 2.0 karticu jel mi fali USB-a (printer skener kamera digitalac......itd) No ta kartica iz nekog razloga koci taj data kabl bez obzira sto nije ukopcan u nju! kad izvadim karticu iz PCa instaliram driver i sve radi i driver je normalno instaliran win. ne prijavljuje da nemoze instalirat driver a kad je kartica unutra onda to prijavi!
sad sam instalirao driver i radi sve i zagasim PC ostavim tako sve spojeni i izinstalirano i samo stavim tu USB 2.0 karticu upalim PC i opet nece prepoznat mob
nije mi nikako jasno zasto, al ta kartica ga iz nekog razloga koci!
možda malo glupo pitanje, ali gdje vidim koju vrstu kabla imam? uzeo sam USB smart i dobio kabal. piše da je za otključavanje siemensa C62, a ja bi trebao drivere i sve ostalo da otkodiram A70 siemens. Ima li mogućnosti i koje drivere da instaliram?
Bookmarks