lol,i kakvi su dojmovi?!...predlazem da isprintas posebno flip pa ga mozes zaljepit selotejpom![]()
Bilo mi dosadno pa sam isprintao p800 u prirodnoj veličini i usporedio ga sa 3310.
http://borbas.hr/aco/1749.jpg
http://borbas.hr/aco/1750.jpg
EDIT:...radi preglednosti teme,ostavljeni su linkovi za ostale dvije slike...
MODERATOR
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-03-2005 u 20:53
lol,i kakvi su dojmovi?!...predlazem da isprintas posebno flip pa ga mozes zaljepit selotejpom![]()
Dojam je ok, onako vizuelno, jedino touchscreen nešto šteka![]()
A jel u boji ili da ga ostavim ovako crno bijelog..nadam se da će zeko dati nešto za uskrs :bunny: pa da pucam na p900
no nebitno.. zadovoljan sam i sa sadašnjom e550
Naravno, mogucnost skidanja tipkovnice sa P900, ne samo da postoji, vec i u manualu koji dobijes sa mobom, sam proizvodjac savjetuje, i u crtezima objasnjava, kako napraviti navedeno. Sa mobom dobijes cak i alatku sa kojom to mozes izvesti i poklopac za dio aparata koji ostane ogoljen nakon sto skines tipkovnicu!Izvorno postao aco
Nakon skidanja aktiviras u izborniku mod rada bez tipkovnice i on ti onda simulira tipkovnicu na touchscreenu, ona radi izvrsno jedimo je kako Sodom rece malo problem kod poruka, ali jos ti uvijek ostaje mogucnost unosenja pomocu one male tipk u dnu ekrana koja se nudi i u modu sa tipkovnicom, te unos pomocu uoisa znakovana sam ekran (mob prepoznaje rukopis unosa svakog pojedinog znaka)!
Inace i P800 ima tu opciju!!!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Sada kad padnem sa 65k na 4096 boja osljepit ću
razliku vidis samo kad hodas vani po suncanoj strani ulice...
Izvorno postao sodom
![]()
![]()
![]()
Prodajem SE p800, full oprema, slika gore, par postova iznad, cijena po dogovoru![]()
loool full oprema , jel imas servisnu knjizicu
oces crnobjelu ili u boji?Izvorno postao Gruntovčan
![]()
nemam servisnu, imam oružni list
Bookmarks