Radi
A kak se uključi ta "BONUS" opcija/usluga![]()
Pukim slučajem sam juče otkrio USSD kod za ovo.Naime mijenjao sam karticu u mobu(bila je SIMPA i stavio sam VIPme) i htjedoh provjerit stanje na računu sa *100# kad ono... iskoči poruka:
Broj besplatnih VIP.sms poruka je: 00 (spisko sam bonus odavno,inače bi bilo nešto).
Tako da sad svi korisnici Bonus usluge na VIPme-ju mogu provjeriti broj SMS-ova.
Neznam zašto ovo nisu nigdje objavili.
Radi
A kak se uključi ta "BONUS" opcija/usluga![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bilo već objavljeno, kasnite gospodo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kasnite i to debelo. Ima to vec da se nelazemo ma vise od pol godine.
vidiš pa meni je to prvi glas... a vi odma napali čovjeka da je to već objavljeno...pa šta ako je, evo meni je novo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo: http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=5185641Izvorno postao BlueDevil
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
joj pa to prije 100 godina objavljeno
stvar nema veze s bonuson. to radi već uhuhuhu. sjetite se da ste nekada dobili besplatne poruke kao nagradu za nešto.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=101547&postcount=9
dobar grah daleko se čuje
da ja sam dobio kao 5 godian vipa pa daju poruke.
pa i mislio sam da nema veze s bonusom, jer nigdje nije to navedeno.. link sam stavio da BD vidi kaj je taj bonus...
Bookmarks