a joj, i meni je žao kaj nisam to vidio ranije...
MMS Trač
Budite IN i prvi saznajte sto se događa u svijetu bogatih i slavnih. Aktiviranjem ove usluge svakodnevno ćete primati tri slasna trača i pripadajuće fotografije. Uslugu možete aktivirati slanjem VIP.sms poruke sadrzaja MMSTRA na 710 ili putem mobilnog te VIP portala.
Ova kategorija je besplatna od 01. do 31.03.2005., a nakon toga ostanite dio show businessa uz mjesečnu naknadu 14,91 kn.
Izvor: www.vipnet.hr
Žao mi je što nisam ranije vidio da podijelim informaciju s vama![]()
Ako idući bude nešto javim navrijeme.
a joj, i meni je žao kaj nisam to vidio ranije...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim... glupost. Što sve neće podvaljivati kao uslugu.
ma pusti, dok je besplatno nek mi šalju i stanje na cestam u afganistanu..![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tak i zgledaševo i ja sam uključio da vidim kak zgleda, dobio sam valjda 5 mms-ova u životu i to sve od jedne te iste osobe
![]()
Imo sam ja cijeli mjesec ukljucen i nemojte zalit jel je zali boze koma i sr.....!
Tako je i kod mene.Izvorno postao whiteboy
btw. Meni su poslali MMS kao reklamu za ovo oko 10.3. ali zaboravio napisati.
A kak se to onda kasnije isključi
-MMSTRA na 710
ja to idem odmah isključiti, katastrofa... zašto bi netko plaćao za to?!?!
znači sa minusom (-)????
da s minusom, pa dok je besplatno nek je besplatno![]()
samo da podsjetim drage forumaše da danas isključe ovu uslugu, ukoliko je ne žele plaćati...
postupak znate: -MMSTRA na 710
Nije -mms tra (odvojeno)?
Ja sam tako isključio.
zajedno. ali mozete i putem interneta ugasiti,ako ste viponline korisnik.
Bookmarks