Bas ti hvala BIMBII ja sve vise mislim da je konflikt to uradio, mada si potpuno u pravu to za Maxtore.Ali, ja sam napomenuo, ne mogu HD izvaditi lako, posto trebam rasturiti ceo komp-takvo je kuciste-lepo za oko-ali glupo za posao
,jedino mogu kablove iz onog sto radi, samo prikljuciti na ovaj drugi/oni stoje oba-dva u kucistu jedan ispod drugog,nisam vadio nista/, pa jedino tako da probam da formatiram, da ispravim mozda bad sektore ako ih prijavi i sl.I ako je sve OK ,da opet konfiguriram Raid. Samo nisam bas razmeo HRCU-sta da isklucim na maticnoj?

I ja sve vise mislim da je konflikt to uradio, mada si potpuno u pravu to za Maxtore.Ali, ja sam napomenuo, ne mogu HD izvaditi lako, posto trebam rasturiti ceo komp-takvo je kuciste-lepo za oko-ali glupo za posao
,jedino mogu kablove iz onog sto radi, samo prikljuciti na ovaj drugi/oni stoje oba-dva u kucistu jedan ispod drugog,nisam vadio nista/, pa jedino tako da probam da formatiram, da ispravim mozda bad sektore ako ih prijavi i sl.I ako je sve OK ,da opet konfiguriram Raid. Samo nisam bas razmeo HRCU-sta da isklucim na maticnoj?
Odgovori uz citat
Bookmarks