srbi su JADRAN?![]()
![]()
![]()
Ne znam koliko pratite sport, ali volio bih da cujem misljenje oko ove utakmice. Ne poznajem ekipu Juga toliko da bih mogao da predvidim ko ce u polufinale... Jadran je prekjuce osvojio kup SCG, pobjedivsi Partizan koji je u finalu LEN kupa... Sta mislite???
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
srbi su JADRAN?![]()
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da,jos uvjek se nadaju
a neznam...gospari su uvjek jaki...mozda cak i aktualni prvaci Hrvatske,nisam ziher..
neznam o ce pobjedit al nadam se Dubrovčani!
Jadran je iz CRNE GORE!!! Nemojte te nas Crnogorce mijesat sa srbima
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
ok ja navijam za jadran! ajmooooooo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ne boj se, nećemo! bedara je što ovdje u HR 99% ljudi smatra sve pravoslavce svijeta Srbima, što je jasno notorna glupost, ali šta možeš!Izvorno postao _DoMiNaToR_81
pozdrav!
da,jos uvjek se nadaju
dobaaar
Mozda je jak Jug, volio bi da bude fer utakmica, bez divljanja navijaca.... kao sto je bilo slucaj u Zagrebu kad je dolazio Partizan (evropska rukometna organizacija saopstila kazne: Partizan 5.000 eura, Zagreb 13.000 eura)...
Zadnji uredio _DoMiNaToR_81 : 25-03-2005 u 19:23
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
hehehe pa kad je tak!!Izvorno postao niten
njim nece ideja velikesrbije izac iz glave za miljun godina to je sigurno ko dan i noc!!!
ali necemo opet o tome
ja ne smatram sve pravoslavce srbima ( ima i grka , makedonaca , šipaca , bla bla ) ali smatram veliku vecinu srba pravoslavcima ...
![]()
Evo malo je offtopic, ali... samo da se mi (crna gora) odvojimo pa cemo ako Bog da krenut putem koji krece Hrvatska... dosta mi je rata i prepucavanja i politike... sa Srbijom, ovdje ne mislim na srbe, no na njihove `vladare`...
Gotovo s ovim
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
I molim nek neko otvore temu na temu politike (a koji ce nam to djavo)... ovdje se manite toga! jes da sam ja prvi poceo al aj sad... I ovdje smo mislim radi zabave... ovdje smo svi jednaki, bar ja tako misljenje imam. jel tako?
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
8:8
pa dobro
cekamo revans za 20 dana
a jak ovaj Jug, majku mu
nisam znao da su ovako dobri
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Bookmarks