Sminku, funkcije ili ...?
Nokia naravno.
Trebam pomoć kod sljedećeg:
Koji mob. da kupim od Samsunga ili Nokie ili SE do 250€.
Molim vas POMOĆ!!!!.
Što mislite o E630 ili K700 ili pak o E715![]()
Sminku, funkcije ili ...?
Nokia naravno.
Koji se mobitel za te pare naviše isplati kupit...
Lijepo te pito kakav te interesuje!
Neki ljepotan ili neki funkcionalan telefon!
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
7610 kupuj.
2in1. funkcije i dizajn
To mi je preskupo.Želim da mi netko predloži najbolji mob od 200 do 250€.Najbolji po funkcionalnosti i po izgledu koji se može dobit za te pare.
Preferiram nokie i samsunge te SE
da,n7610 ti je tu na granici i vjerojatno je najbolji izbor po meni
probaj malo prelistat oglasnik,vidio sam par oglasa oko1900kn
za 2000 kn, biras 7610... granica je,ali daj..isplati se.
Znam da je.Mob je predobar frend ga imam i super je ali meni bas takav mob netreba.Koji su još dobri do 250€??
e pa onda idemo rang nize 6600.
E to mi je zapelo za oko.Samo kaj sam čuo od par ljudi da im se javlja problem sa joystickom.Da jednostavno crkne.Za taj sam problem isto tako čuo kod večune SE mobitela.A kaj predlažeš od samsungaroblem je to kaj svatko kaže za određene mobitele određene stvari.Tak da još prikupljam prijedloge ali smatram da je 6600 super izbor
6600 je dobar izbor,a ako mislis tolko love dat,kupi novog s garancijom...
ma 6600. samunge bas ne preporucam jer je to cista sminka, bez nekih konkretnih funkcija,a da ne govorim da bluettoth zaboravi..tako da...
Pošto sam ja ipak promijenio 12 mobitela u 3 mjeseca, evo mog mišljenja...ja bi za te pare izabrao neki od ovih modela: SE P800 (najisplativiji smartphone za te novce po mome mišljenju), SE K700 (definitivno best buy - imaš ga Metrou za 1800kn, a od funkcija ima FM radio, MP3 player, OK kameru, kvalitetan video, 41Mb memorije,...), Nokia 6600 (Symbian, šta više reći), a ak tražiš šminku onda uzmi nekaj od ovog: Samsung P510 (automatski poklopac, kamera s blicom, video), E800 (najšminkerskiji mobitel, ali jedino se može pohvaliti s OK kamerom i 20Mb memorije) ili E710 (poboljšani E700, ali svejedno šminka)...
Bom Chicka WahWah
A Motorole? Ne dolaze u obzir?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da, tako je, mi guramo svoje:-) ali, dečki i cure, zbilja, ja sam zazirao godinama od Motorole, većinom zbog njihove manjkavosti u softu, a često i loše izrade, no ipak sam se odlučio probat jednu (E550) i apsolutno sam se iznenadio, pozitivno...znam još par ljudi koji nakon što su je skeptično kupili, bili prezadovoljni... po meni Moto je best buy, definitivno. ako Nokia ne spusti cijene, ostajem na Motoroli do daljnjeg.Izvorno postao BlueDevil
poštovanje
koliko sam shavtio covjek nekoliko postova vise vuce malo na mobitele best bay a to je definitivno motorola kak kaze uvazeni izlagac Inovator!Izvorno postao Inovator
Pa svi koji su postali na pravom su tragu, ali ne znam koliko ti je nakon ovih postova lakse u odabiru, jer opet si manje vise zavrsio na 10 ak modela! Ja cu pokusati manje, pa mozda lakse odaberes!
Za pocetak izbacimo Samsung! Ako njega kupis imas izgled, dakle sminka, a od opcija i softwarea...stanga!
Sto se Motorole tice, ima dobrih modela, kako rekose, kolege forumasi, ali vjerovatno imas razloga zasto je sam na pocetku ovoga threada nisi spomenuo. Dakle ni Motorola ne!
Ostaje nam Nokia i SE!
Jednostavno! Za tu lovu igraju tri modela (mozda bi se nasla jos koja Nokia...ali mislim da su ova tri to sto trazis) SE K700, Nokia 6600 i Nokia 6230!
Da ja biram (ali biras ti) Nikiu 6230 ne bi odabrao, samo zbog dimenzija displaya, po mom ukusu je uistinu premali! Izmedju 6600 i K700 bi se jako tesko odlucio, ali mislim da bi odluka na kraju ipak pala na 6600, ipak je symbian u pitanju, a meni dimenzije i ne igraju neku ulogu! Ako ti pak symbian nije bitan (nekako sam stekao takav dojam posto si u jednom postu komentirao kako ti ne trebaju opcije koje 7610 nudi) i trazis kompaktniji mob sa mnostvom opcija K700 je pravi izbor!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks