Jučer (29.03) su uspostavili prvi testni poziv - šta znači da bi mogli brzo. Najviše me zanima oće li odma uz telefoniju pružat i IP usluge. Internet nam je stvarno skup - da nije CARnet-a...!!?
![]()
H1 je novi fiksni operater na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu kojem je zadovoljstvo korisnika i kvaliteta komuniciranja koja se korisniku nudi na prvom mjestu.
![]()
Korisnicima će ponuditi zadržavanje postojećeg telefonskog broja,
koji im je bio dodijeljen u postojećoj telekomunikacijskoj mreži, te će pretplatnicima omogućit ostvarivanje telekomunikacijske veze bez biranja
pred broja ili korištenja bilo kojeg drugog postupka za preusmjeravanje.
Vrlo uskoro, kako najavljuju na svojim web stranicama, objaviti će detaljne informacije o mogućnostima, pravima i načinima na koje možete iskoristiti pogodnosti koje će vam ponuditi, te također kako naći sve informacije o uslugama koje pripremaju za privatne i poslovne korisnike.
Putem besplatnog info telefona 0800 0505 pobrinuti će se da dobijete sve željene informacije.
Sve informacije o novom fiksnom operateru možete vidjeti na:
http://www.h-1.hr/
Jučer (29.03) su uspostavili prvi testni poziv - šta znači da bi mogli brzo. Najviše me zanima oće li odma uz telefoniju pružat i IP usluge. Internet nam je stvarno skup - da nije CARnet-a...!!?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Kazu bice i 20% jeftiniji od HT.
Ako je cijena interkonekcije 23 lp, zanima me kako će sa 3 lp razlike ostvariti 20% niže cijene.
Rekli su da će biti jeftiniji u prosjeku, a znamo kako prosjek može varati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kaj su se već dogovorili oko interkonekcije?!? Ova cijena koju si ti spomenuo za sada vrijedi između vip-a i t-mobajla, ali tu se radi o mobilnoj telefoniji...
Malo sam pobrkal neke stvariCijena interkonekcije je 10 lp, ali sa ostalim troškovima (predobabir operatora, troškovi uspostave poziva...) dolazi na nešto više od 23lp. Imaš to u intervjuu sa Darkom Parunom u zadnjem moby-u.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako niste znali........ http://www.portus.hr/
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
A koju to konkretnu informaciju možeš tamo naći? Mi smatramo, mi pripremamo, vidjet ćemo, bla, bla bla. O konkretnim brojkama, ni slova.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne čitam Moby tu i tamo ga prelistam kada sam u redakciji...Izvorno postao Sljaka
Mislim da po pravilniku o prenosivosti broja svi fiksni operateri moraju besplatno omogućiti prijenos starog broja. Pravilnik vrijedi od početka ove godine u fiksnoj telefoniji, a od sredine godine bi trebao vrijediti i u mobilnoj ...Izvorno postao Šile
Uostalom, pogledajte na:
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2004/3158.htm
ma od silnih njiohovih dogovora mi cemo popusit dosli smo od 50% nizih cijena do 20% a koliko ce bit to cemo vidjet nekak mi se cini da smanjenja koje ce olaksat na prazni dzep nece ni bit...Izvorno postao Mad Scientist
a treba imat još malo strpljenja biti će još popusta...
Mene samo zanima šta če biti novo uvezi Interneta
Bookmarks