primjer skinuo sam 49.61mb a uploado sam 224 jel se to zbraja pa da sam sve ukupno skinuo 273.61mb ili se to ne zbraja i za kaj ovdje uopce služi upload?
primjer skinuo sam 49.61mb a uploado sam 224 jel se to zbraja pa da sam sve ukupno skinuo 273.61mb ili se to ne zbraja i za kaj ovdje uopce služi upload?
uploado si 224 mb? pa koju vezu imas? ili kolko si dugo bio spojen?
dsl 384/64 jel to dobro
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
dobro je relativan pojam...i ja imam isti,kolko si dugo bio spojen? jel si stavio nesto da se skida pa si otiso i kasnije vidio da ti je upload bio veci od downloada?
ma ono stavim skidat ujutro pa dok nejdem spavat
al me živcira to kaj mi brzina downloada mi ne prelazi 5kb/s al večinom je 0 a upload je uvjek oko 5kb/s
A KAJ SAD TI GLEDAS�
onda koristi net limiter i ogranici upload,ali preporucam da koristis dc+,spojis se skines i odspojis,....brzina je dobra i ima svega
To zavisi od koga skidaš...
jasno, T1![]()
nisi ti sve ukupno 'skinuo' 273.61mb nego si skinuo 49.61mb, a 224mb si poslao. to se na racunu zbraja i placas megabajte bez obzira dali je to download ili upload. zato kao sto kolege kazu, skini neki program kojim ces ograniciti ili onemogucit upload (moja preporuka je netlimiter kojeg i sam koristim)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dobro su te isisali.nemoj im dati opet,skini net limiter. malo si downladao zato jer te torrent forsa da uploadaš i samim time automatski pojede sav bandwidth. isto kao što će ti i dc++ forsat upload. skini netlimiter i u glavnom prozoru stavi Up limit na 3 i označi onu kvačicu.
recimo,ja sam jutros u 6 sati skinuo 700mb i upladao nekih 30-ak sa bit tornadom. priznajem,posrećilo mi se ali vidim da briješ da je ovo tvoje dobro pa da te razuvjerim![]()
1. Downladujes Torrent storm tako da ti nece trebat net limiter... brzinu namjestis u tom torrent programu
skidaj torrente koji imaju puno seedera, pa ce ti dl ici brze...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
skino sam net limiter i sad je stavr upload je 3kbs a download je 0
A KAJ SAD TI GLEDAS�
to je slucajno trenutno download na nuli, prijedlog-nadji neki torrent koji ima puno usera i skidaj to za probu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da,evo moj univerzalni test za bilo koji p2p je britney..upiši britney i vidi kako to skida. tog ima kolko oćeš
skini si bitcomet ak mislis skidat s torrentima. na njemu mozes nastelat max download speed i max upload speed
evo sad je brzina normalna ali naravno sad je došo još gori problem svako malo bit tornado mi se zblokira
A KAJ SAD TI GLEDAS�
kako misliš zblokira? kompjuter se smrzne ili BT? kolko ih imaš upaljenih?
smrzne mi se bt a upaljen je samo jedan
A KAJ SAD TI GLEDAS�
koju verziju imaš? skini 0.3.10 ako imaš 0.3.07 i obrnuto. ili probaj s drugim torrent klijentima.(jedu puno više resursa)
solidan je bitcomet ali ako imas brzu konekciju i bandwidth limit onda se neisplati jer u najvise slucajeva uploda 3-4 puta brze nego sta skida
najbolja stranica za torrente je torrentbits2.net ili ti ga ip 62.212.84.226 (jer meni neradi kad upisem domenu nego moram upisivat ip)...to je jedan od najbrzih i najboljih torrent sitova ali se tesko registrirat...
Bookmarks