ispravi se....griješiš![]()
@dud bez uvrede ali mislim da nisi shvatio da ta tarifa nije namjenjena za to da se ne troši nego da se troš. JOŠ JEDNOM !!! za takve razgovore koje ti vodiš je namjenjen sustav bonova pa ti zovi koga želiš za svotu koju su stavio na račun i nemaš obavezu plačati 112,5 kuna mjesečno. Dakle nitko ne tjera tebe da osabereš tu tarifu fino ostaneš na bonovima i to je najbolje za tebe odnosno za način koji telefoniraš i trošiš na telefoniranje.
Ispravite me ako griješim.
dobar grah daleko se čuje
ispravi se....griješiš![]()
argumenti ???
Za boga miloga, pa nitko nikoga ne tjera da uzme tu tarifu. Ako ne paše, ostani na čemu jesi. I kvit.
da i meni molim te reci gdje nered griješi?Izvorno postao dj_velja
jer i ja mislim da je sve točno objasnio![]()
Meni se recimo ne sivđa ni jedan oblik postpaida (osobno mi se ne sviđa nikakva obaveza plaćanja) - pa ga neću ni uzet. Osim toga pričekat ću da vidin još malo ove utakmice u kojoj svi dobijaju, ali će po dolasku trećeg operatera morat dat malo više od sebe.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Izvorno postao damgol
..ma zajebavam ga ja malo. Covjek je sve dobro rekao i slazem se s njim
već razmišljam kak ću zahvaljujući ovoj novoj tarifi uštedit 100-150 kn mjesečno![]()
pa javec stedim ,preko 150kn sam imo na jedan vip broj sad je to 0kn i od ovih 100kn mogu jos zvat druge prijatelje sto mi se isto naplacivalo, tak da cu ustedit nekih 200kn.
Morao je VIP donijeti tu tarifu, ali T-Mobile je prvi ukinuo plaćanje mjesečne naknade sa Tarifom 60:-)
svaka cast tmbilu na tome, al ova vipova tarifa je bolja
A ovisi...poruke su na T-Mobileu jeftinije, a za pozive ne znam...
Meni osobno ta Tarifa 0 ne bi puno umanjila troškove, jer nemam niti jedan broj koji posebno često zovem. I zato mi paše T-mobileova Tarifa za pozive prema svim brojevima.
a zato i jesu tak napravljene tarife da svaka nađe svoju žrtvu![]()
posteno, vidis ja 90% poziva obavim na 1 VIP broj, i zato mi je ova tarifa SAVRSENA
ma neznam jel ke tko to napomenuo al ova tarifa daleko zaostaje za cronetovom 60Izvorno postao khideg
Nema prenosa nepotrosene love, onih 100kn iskoristit iskljucivo na pozive unutar mreze (ne na poruke) .
ja sam to spomenuo više puta, ali čini se da se društvo ne afirmira samnom
pa znam da,ali kazem, bez obzira na to,.opet mi odgovara, jer ja potrosim 100kn na vip pozive.
opet vi isto radi se o tome da su tarife namjenjene za individualce.
normalno ako netko nema potrebe pozivati unutar VIPa i pozivati friends broj često da mu se ne isplati.
pa mislim da smo to već apsolvirali.
Evo ja sam se tarifirao na 0![]()
Zadnji uredio whiteboy : 02-04-2005 u 13:17 Razlog: obrisao off dio posta
ja sam isto od jučer na tarifi zero...
i ja sam. i super mi je.
@jay,damgolkhideg baš me zanima ko će vam bit kriv kad stigne račun![]()
nerazumin?Izvorno postao KaKaV NeReD
Je li potrebno da svaki koji se prebaci na dotičnu tarifu to ovdje objavi?
Bookmarks