Izvorno postao DeMar
neki su tvrdili da ako ga staviš na mob , a prethodno si imo 55R ili 58R , da onda preko toga staviš 72R i da stvar radi , al nažalost to nije tako , a samim time je to onda i triplets, ne?
Dali netko zna di mogu naci ovaj flash i zasto je on toliko specifican jer ga svi zivi spominju. Koliko sam ja skuzio on ima bootloader za razliku od nekih drugih.
Dali ga je netko isprobao i kakav je on inace???
I dali je to triplets???
Izvorno postao DeMar
neki su tvrdili da ako ga staviš na mob , a prethodno si imo 55R ili 58R , da onda preko toga staviš 72R i da stvar radi , al nažalost to nije tako , a samim time je to onda i triplets, ne?
P. L. U. R.
Nisam za taj čuo još. Ali glede bootloadera, i 9.5x verzije ga imaju - pa se nakon toga ne može vratiti na druge verzije. Ako i ovaj ima, onda brijem da je ista stvar.
Osim, naravno, ako je taj njegov bootloader (od 400) kompatibilan sa 9.3x releasima. A to bi bila jako dobra vijest.
Teoretski, taman da i ima svoj bootloader pa da ispadne da nije nekaj OK, trebao bi se dati pregaziti sa 9.55 ili 9.58, pošto i oni imaju BLoader.
Al opet, treba netko uzet kojih sat-dva vremena pa probat...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo,ja sam spreman to isprobati,samo mi dajte link na taj MPack.
Link: V400P
Ali koliko ja vidim, to nije Triplets...![]()
A ide li soft od V80 na V525? Logično bi bilo da ne ide, ali pitam? Pogledao sam. Vipovci kažu da je Triplet, ali kolege s foruma raznih kažu da nije... ??
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Treba nać nekog tko ga ima pa da virne unutra...
A ovaj v400, sudeći po linku, definitivno nije triplets, tako da ništa od toga na stariju v-seriju
Ovaj ti link ne radi... Imas li koji drugiIzvorno postao CyberLord
Procitao sam na howardu da je kao moguce sa 9.55 ili 9.58 preko ovog od V400 doci do onog novog flasha. Neki tamo tvrdi da 9.58 uopce nema bootloader pa cak postoji mogucnost da ako nije bio instaliran 9.55 koji ima bootloader moye staviti novi flash. Ali neka netko to isproba ako zeli.Izvorno postao BlueDevil
ps. BlueDevil kad uhvatis malo vremena pogledaj na howardu i na www.mobile-files.com
Zanimljivo je ovo nisam imao gore na mobu 55r pa to bi znacilo da mogu stavit 72r. ak ne upali stavljam ponovo 58r.Izvorno postao DeMar
Bootloader se pali pomocu * # i paljenje moba. Jel bi se moba trebao dat upali u bootloaderu ak je sa mobom sve ok (znaci soft odgovaraujuci gore sve radi)?
Ovo pitam jer se moj neda upalit u bootu!!
Ma radi link, ali moras se spustiti na dno stranice, kliknuti "free" i pricekati par sekundi da te predbilježi da download (30 ak sec)...
A bilo bi jako lijepo kada bi neki vlasnik V80 škicnuo što pogoni njegovu motorolu...
Kaze: file requested does not exists. Dowload aborted. URL: bla,bla,blaIzvorno postao CyberLord
Eto to mi kaze kada ti samo kliknem na link.
Probao,ne radi.Ne ide v400 na v525.Izgleda da nije triplets.
pa link radi sve je u redu s njim
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
a k vragu. Ajd nam ljepo reci sta si prije toga imao na mobu da vidimo mozda ima neko drugi neku varijantu pa mozda njemu proradi..koji je flash bio gore?Izvorno postao wragg
Čitao sam danas: ima krivo ime, vele da JE triplets soft. Ali isto tako vele da ne ide preko 9.5x flasheva, tako da smo u banani.
Nadalje, sa SmartMoto se da kupit onaj clip, nekih 250€, s kojim se onda može skidat i stavljat flex/flash sa moba, može se bootloader skinut s moba, vratit 9.5x na neki drugi soft, otključat mob s neke mreže itd. Ali 250€ je, IMO, malo preskupo za to.
to bi znacilo da ljudi koji imaju taj clip (ne kazem tocno taj jer neznam koji uopce imaju) za otkodiravanje mogu stavit noviji soft..?Izvorno postao BlueDevil
Na mobu bio 58R MPack( i opet je gore).Izvorno postao jdabic1
Nabacio ovaj v400,koji je BTW triplets iako to ne piše u imenu,i sa njim radi uredno,ali kada sam pokušao nabaciti na njega 72R,ista stvar kao i inače.Tipkovnica bljesne i opet diži u bootloaderu i 58R nazad.Eto.
@jdabic: nisam ziher. Znam da mogu sa TIM clipom i u kombinaciji sa TIM softverom. Za drugi soft/druge clipove ne znam.
pokusat cu se iduci tjedan informirat kod prijatelja. Kad sam mu pomagao stavit soft na njegov mob znam da je rekao da moze prek clipa stavljat soft otic cu do njega pa cemo pokusat nest skemijeat..ak uspije informacije sljede..Izvorno postao BlueDevil
A da se pokuša staviti soft od V80? Na žalost, sada sa kod kuće i ovisan sam od 56k vezi i ništa ne mogu downloadati jer sve traje stoljećima...
V80 Link,
A ovo mi je totalno glupo? 250€? Koma... Iako, ako su mu takve mogućnosti, u brzom bi se vremenu vratio uložen novac u njega...
Da, clip bi ti vratio lovu ako ideš, recimo, ekipi otključavat mobove i to tako... A to se ne isplati, barem meni, i ne da mi se to radit.
Ali iama solucija koju svi zaboravljaju: navodno odeš u Motorolin servis, bez garancije, tražiš stavljanje novog (originalnog) softa i to ti naprave za 200 kuna. Jeftinije od clipa, a ponovno imaš tripletse 38R_V tako da možeš flashat do mile volje s čim god hoćeš![]()
ma i to je jedna od mogucnosti al mi se ni to neda...nemam nekih poboljsanja da bi sad zurio i sljepo trcao sam da imam soft 72rIzvorno postao BlueDevil
Točno tako. A i ekipa je izjavila, ovi koji su ga stavili, da nisu niišta dobili. Ništa primjetno. Vele, ista kvaliteta kamere, ista brzina menija, ista brzina jave... ništa drugačije, vele.
Doci ce i taj dan kada mi koji imamo 9.5x budemo mogli flashati neki drugi soft. Samo treba vremena.
A zanima me kako to u motorolinom servisu oni to vracaju nazad na 38R??? Sta pomocu onog clipa ili mozda cak postoji neka druga forica???
Bookmarks