ispod linije su brojevi a iznad linije su slova kolko se sjecam
ispod linije su brojevi a iznad linije su slova kolko se sjecam
Drago mi je da si skuzio "ono sa trokutom" iako meni to vise slici na neku strelicu! Ako si sa mobom imao uputstva (ako ne evo ih http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...s1_1&pid=10101)
to ti je tamo izuzetno dobro objasnjeno, cak su ti i nacrtana i objasnjena pravila pisanja sa stylusom, tako da mob bez zabune moze registrirati znakove koje mu upisujes (iako ja nikada nisam bio pristasa te vrste upisa, nekada zna dobro posluziti)!
Pametna je i odluka da zamjenis tipkovnicu, sada se mozes probati izivljavati na staroj, a sto se zamjene tice, to je vrlo pametno jer ces kako je i jasno uz manji pritisak na tipke postediti onu plastiku pokraj displaya, na koju se oslanja tipkovnica, a koja vrlo lako hoce puknuti i otpasti, ako ti se to vec nije desilo do sada (desava se na gotovo svakom P900)!
Sto se kontrasta tice, ne mozes ga korigirati! Mozes korigirati samo brightness i to u Control Panelu, pa Display, pa Power pa Adjust Brightness!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks