ma bilo je govora o svemu tome, sjecam se nekog teksta u globusu
ma bilo je govora o svemu tome, sjecam se nekog teksta u globusu
Jel ko gleda emisiju "Svjetske zavjere", emisija je prva liga, i mislim da je sve to istina. Ko zna WTC čije je to djelo, a to nikad nećemo saznati( mislim na pravu istinu). Mene zanima isto ko je ubio Kennedija( valjda Oswald) ali ni u to ne vjerujem!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
to o židovima sam i ja čuo,navodno nije nijedan poginuo.
krađu nafte sam mislio na ovih 3 miljarde dnevno što pumpaju iz iraka. a još i to što su sad opkolili Iran,jedinu ozbiljniju zemlju kojoj puca za Amere i njihove spike, sa dvije strane. sad se još samo čeka da otkriju atomsko naoružanje,kemijske bombe ili leteće tanjure u Iranu i invazija može početi.
Istina niten. Oni jednostavno nisu normalni. Treba se cijeli svijet udružiti i pokazati ko je gazda!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Ja ne znam sta oce ovi ameri,to sto su nazovi neka sila, ne daje im pravo da odlucuju sta ce ko da radi na ovome svijetu.. Eto sad Irak, prije par godina mi (tada Jugoslavija)... Svugdje zavlace nos, ja ne znam kako to ostatak svijeta tolerise... i nije mi bilo zao onih tornjeva, zao mi je bilo neduznog naroda,...
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Treba tome stati na kraj.
slazem se,ali kak?
brijemda bi se udruze EU i Rusija , jos je amerika ekonomski i vojno jača.
a kina i jpn njih nekak ne volim
ma to je pokvaren narod!nemam ništa ni protiv kine i japana,ma nikog,samo da se nađe neko ko če sj*bat te amere!samo pogledajte na novoj TV seriju svjetske zavjere i gledajte kako ti ameri manipuliraju sa svime i koji su to lopovi!
kad pogledaš malo objektivno,di se amerika umiješala a da nakon toga nešto nije sje*ala ili da nije nasto rat?!?
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Kojim danima i koje vrijeme je ta emisija na Nova TV?
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Svjetske zavjere su srijedom oko 10 i 30. Ja mislim, znam samo da je 100% srijedom!
neznam točno ali pogledajte to i vidit čete sve i svašta i za neke stvari čete se zapitat i ostat začuđeni!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
e to moram gledat. nisu s njima nikad bila cista posla, ja sam zbog americke politike (a bogami i slobove) izgubio voljenu osobu u Podgorici
Ja ne znam sta je tada Crna Gora skrivila svijetu, dje smo krivo postupili???
I mozemo mi pricat ovako do besvijesti... Pare su baza svega, novcem mozete sve kupiti, to je danasnja surova realnost!!!
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
NABIJEM IM GA!!!(Američkim glavonjama)![]()
Bookmarks