Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Downloads

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    VIP
    Godina
    45
    Bodovi
    44.182
    Nivo
    51
    Bodovi: 44.182, Nivo: 51
    Bodovi: 44.182, Nivo: 51
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dinamovci u seksualnom skandalu

Dinamovci u seksualnom skandalu, Zahora novinarki prijetio smrću

NEKOLICINA Dinamovih nogometaša uhvaćena je u vrlo "nesportskim" situacijima. Da stvar bude još gora radi se o tulumima, bolje reći orgijama, začinjenim alkoholom, Playboyevim zečicama, i lijepim djevojkama.

Dnevni list 24sata u posjedu je fotografija na kojima su neki Dinamovi igrači u raznim seksualnim pozama, a osim fotografija list posjeduje i SMS poruke koje su izmjenjivali nogometaši s djevojkama.

Zanimljivo je da su uz Dinamove nogometaše Darija Zahoru, Igora Cvetkovića i danas Hajdukovca Mate Dragičevića, spomenute i naše skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss.

Nika Fleiss neko je vrijeme bila u vezi s Igorom Cvetkovićem kojem je slala romantične SMS poruke, a u isto vrijeme i Janica ja nogometašu slala nježne SMS-ove.

No, SMS-ovi naših skijašica navedenom nogometašu nisu sadržajno niti slični porukama kakve je istom nogometašu slala Playboyeva zečica Nives Celzijus, buduća žena Dinamovca Drpića.

"Zamisli koliko ćemo se tucat i mazit. Igrat playstation. Stalno će nam neke gole frendice visit u stanu. Dobri frajeri. Sve će biti pobacano, u stanu puno vibrača i bičeva. Ugradit ćemo seks-ljuljačku i šipku da mogu komadi izvoditi striptiz. Baš bu bilo veselo" - napisala je Nives Cvetkoviću, prenosi 24sata, te dodaje kako je prsata Nives svom bivšem dečku Cvektoviću u hotelu Sheraton izvela vrući striptiz.

Osim Nives, u igru s orgijama upletena je i Playboyeva zečica Maja Kljaković-Šantić koju je prvo "isprobao" Dario Zahora, a zatim je podijelio i sa svojim suigračima, piše list 24sata koji je u posjedu fotografija na kojima su Dario Zahora i Playboyeva zečica goli u kadi.

Osim fotografija s golotinjom, 24sata ima fotografije i Darija Zahore mrtvog pijanog, a u listu tvrde kako imaju fotografije mnogo eksplicitnijeg sadržaja.

Nakon što je saznao da 24sata posjeduje fotografije, Dario Zahora novinarki je zaprijetio smrću. "Sad znam kako se zoveš i ako budeš nešto o tome pisala, imat ćeš velikih problema sa mnom jer ću te ja nać. Ubit ću te" - poručio je Zahora novinarki koja je prijetnje prijavila policiji. Novinarku 24sata do daljnjega će čuvati zaštitari.

Zdravko Mamić komentirao je kako se Zahorine prijetnje ne mogu uzeti za ozbiljno, jer trenutačno vladaju visoke tenzije.

index.hr

Mislite da ima ovog materijala negdje na internetu ili pak mislite da ce skoro da osvane. Cuo sam i verziju da su dinamovi navijacili to poslali redakciji da bi se osvetili dinamu za neuspjeh.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidio sam danas neke fotke u 24sata... ma budale...
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo potkrepljuje teoriju da nogometaši u pravilu (čast RIJETKIM iznimkama) nemaju baš neki IQ.
    Dapače, kad bi u jednom nogometnom klubu zbrojili IQ-ove igrača i pretvorili ih u centimetre konca, ne bi ga mogli zavezat ni komarcu oko noge.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no coment
    mislim da bi svi trebali otić iz kluba jer svojim postupcima sramote sveto ime koje su neki platili krvlju
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a šta ste se sad svi njih uhvatili
    u ovakvim uvjetima večina nas bi živjela isto ko i oni , da možemo
    lool znam ka jbi prvo kupio :8

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ne čuvam kojekakve gluposti u mob-u, barem ne predugo

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma sve 5, al ne treba se to van saznat onda! Pa malo diskrecije, k vragu! OVak se Dinamo plaća iz mog poreza, tj. prireza, i stadion koji propada i majmuni koji, da proštiš na izrazu j*bu, tulumare i opijaju se umjesto da igraju nogomet. Ak dobro igraju, samo nek j*bu, opijaju se i tulumare, koliko hoće. Al pošto i ja ogram bolje od svih njih zajedno, a i plaćam ih, e pa nek j*bu sa svojom lovom a ne sa mojom. Jer ja se za tu lovu dosta naj*bem, nije da mi pada s neba, nije da oni meni nešto plaćaju.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Ma sve 5, al ne treba se to van saznat onda! Pa malo diskrecije, k vragu! OVak se Dinamo plaća iz mog poreza, tj. prireza, i stadion koji propada i majmuni koji, da proštiš na izrazu j*bu, tulumare i opijaju se umjesto da igraju nogomet. Ak dobro igraju, samo nek j*bu, opijaju se i tulumare, koliko hoće. Al pošto i ja ogram bolje od svih njih zajedno, a i plaćam ih, e pa nek j*bu sa svojom lovom a ne sa mojom. Jer ja se za tu lovu dosta naj*bem, nije da mi pada s neba, nije da oni meni nešto plaćaju.
    svaka čast... potpisujem!
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    svaka čast NE potpisujem..

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde argumentiraj malo...

bila neka emisija na telki i veli ćića, prije je nogas igrala sirotinja, a gledali imućni, sada igraju bogati, a gleda ga sirotinja...

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da damgol, argumentiraj.. argumetni od BD-a su besprijekorni.

jučer je u emisiji od vesele Hlo Mamić dao nepopzivu ostavku, ali danas ju je sam opozvao.. baš sam se nasmijao jučer... ma tu lud jebe zbunjenog, sve ih treba posranom metlom pomest!

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stadion se radi iz prireza a stadion nije dinamov nego zagrebov znači dinamo sutra
    može ostat bez njega a kao što ste i čuli jučer kad su bili rezultati bilo je i love za
    dinamo a sad kad ih nema neće ni biti love ova BD spika je stajala jedino kad je
    bio tuđman živ i kad je predsjednik kluba bio canjuga....
    a šta sad kaj oni tulumare i jebu se svaki sa svakim...šta to ti ne radiš šta se ti ne
    nacugaš tu i tamo zakaj bi njih trebalo osuđivati,mislim da to nije razlog za slabu igru...
    gle pa tko je nama kriv kaj mi nismo uspjeli kao nogometaši pa bi i mi mogli
    ovakvi biti i dobivat lovu ne radeći gotovo ništa,SVAKO SVOJE DUPE ČUVA PAZI
    a ova spika da ih mi plaćamo uopće ne stoji.....možda prije a sad sigurno ne

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ček, a otkud klubu pare? Da pustimo stadion na stranu, tu se slažemo... Ali otkud klubu pare? Samo mi nemoj reći da su ih igranjem nogometa zaradili...
    Tko daje igračima plaću, treneru, ostalom rukovodstvu kluba, tko plaća frizera za travu, mreže, farbanje golova, čišćenje svlačionica, struju, vodu, ručnike, šampone i sapune, kopačke, dresove, bahati autobus itd? To su sve zaradili igranjem nogometa?
    Ak je tako, da jednom (samo JEDNOM) zaigraju nogomet kako treba, pa sultan od Bruneja bi bio cigo na raskršću zanjih, koliko bi onda para imali.
    Ne govorim o faca-igračima koji imaju velike transfere - ali i njih isto netko kupuje nekom lovom... Govorim o onim manje-poznatim, o mladim nadama, o omladincima i pionirima koji treniraju, itd.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa dobro po toj tvojoj teoriji svi klubovi osim dinama i hajduka bi odavno propali?
    jel kako kažeš grad sve plaća tj. mi odvajamo za njih....
    pa kaj sponzori ne donose novce???
    kaj euro utakmice ne donose novce???
    pa kaj transferi igrača ne donose novce???

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    mpx200 SE w850i
    Operater
    šit-net
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma sve je to ok,a dobro je neko reko,stadion je vlasništvo grada ali večinu para je dao mamić,čuli ste i sami,on ide kad mu vrate 3milijuna, a zanima me odakle!to što oni rade je normalna stvar(pogledajte u engleskoj one manijake)ali oni ne pokazuju nikakve rezultate svojom igrom a mnogi dečki bi život dali da imaju pare ko što imaju dinamovi igrači!njh treba neko u red dovest malo,dobro je ćiro jučer reko!
    DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!

SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    damgol krivo si shvati ono s tulumarenjem kaj je BD napisao, ponovno pročitaj - oni jebu manekenke zahvaljujući parama koje smo im mi, građani dali. Nek se samo oni jebu do mile volje s manekenkama koje će pohvatat na SVOJE, ZARAĐENE pare, a ne one koje su im građani dali. I nitko im neće zamjerati. A kad BD tulumari i sl. to radi sa svojim parama koje je pošteno zaradio... Pažljivije čitaj...

Fino je netko jučer kod 'vesele hlo' rekao, sve im je pruženo na dlanu - uvijeti, autobus od 400 000 eura, lova za manekenke i ine potrebe, voze se u najskupljim autima... a čime su to zaradili?? Ma to su balavci koji su upali u Dinamo i odmah pomisle kako su bogom dani i da su neke kvazi-zvjezdice i kako kurcem ne trebaju mrdnuti na terenu... to nema veze s profesionalizmom.

Gledao sam jedan dokumentarac kako se postaje nogometaš u francuskoj - nema tamo zajebavanja, samo rad, rad, treninzi, rad, treninzi, puuuuno ulaganja i pravi sportski život. Nema tu još mjesta za opijanje. A onda dolaze i rezultati. A nakon konstantnih rezultata (a ne samo briljiranje u jednoj tekmi), al stvarno konstantnih rezultata dolazi i lova i auti i onda nek jebu manekene i orgijaju i opijaju se do mile volje, nitko im ne zamjera. Tako se to vani radi. Nadam se da si shvatio što želim reći...

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    HTC Desire, iPhone
    Operater
    vip,t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    damgol krivo si shvati ono s tulumarenjem kaj je BD napisao, ponovno pročitaj - oni jebu manekenke zahvaljujući parama koje smo im mi, građani dali. Nek se samo oni jebu do mile volje s manekenkama koje će pohvatat na SVOJE, ZARAĐENE pare, a ne one koje su im građani dali. I nitko im neće zamjerati. A kad BD tulumari i sl. to radi sa svojim parama koje je pošteno zaradio... Pažljivije čitaj...

gle daj mi molim te objasni koje su to naše pare u pitanju? molim te......
    kaj smo im to mi dali????
    btw.da ja na tvoju žalost jako dobro pročitam svaki post

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jadan mamić, baš mi ga žao...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    mpx200 SE w850i
    Operater
    šit-net
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koliko god da mamić pljuju(nevolim ga ni ja baš)to nije u redu!čovjek je uložio novaca i novaca a oni mu tako vračaju!pa da ja dobijem priliku tamo dao bi život na terene!i samo se sjetite zadnje tekme sa slavenom:koliko su dugo boysi vikali "ajmo dinamo" i slično?!?cjelo jebeno vrijeme a da onda ti manijaci tako dobiju kantu!sramota pa ja bi barem zbog tih ljudi igrao!
    a kad smo več kod škole nogometa,u nizozemskoj također ako se nevaram,klinci od 16god žive u tom nogometnom naselju i nogomet im je sve u životu a ne ko kodnas!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da je mamic posteno zaradio te pare nebi ih se tako lako odrekao, to su sve nase pare

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    mpx200 SE w850i
    Operater
    šit-net
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to stoji ali vidiš da se trudio bar oko njih!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nije Mamić kriv ni dinavci neg su krivi ljudi koji su navijali za njh i koji su išli na tekme. a najviše oni koji su glasali za ( neću sad reć za koga) govna.
    dobar grah daleko se čuje

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    ma nije Mamić kriv ni dinavci neg su krivi ljudi koji su navijali za njh i koji su išli na tekme.
    po čemu su navijači krivi ????
    oni su išli na tekme da im pokušaju pomoć doć do pobjede
    protiv varteksa u kupu dio je besplatan ulaz, puni zapad i istok (sjever je bio zatvoren), a navijanje nikakvo
    nikom se nije dalo navijat kad su vidli kak igraju
    ljudi su počeli mislit da se natječu ko će dalje ispucat loptu
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2003
    Mobitel
    nokia e65 i 6300
    Operater
    vip net
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navijači nisu krivi

mamić je djelomično kriv, i živcira me njegovo preseravanje

a igrači malo manje po cajkama i orgijama, i da vidiš rezultata
    Do it today, tomorrow there might be a law against it....

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030