Nabavio sam Nokiu 6610i i ispada da ne mogu slati ni primati slike i melodije preko IrDA! Postoji li način da se to ispravi, možda nova verzija softvera?
Nabavio sam Nokiu 6610i i ispada da ne mogu slati ni primati slike i melodije preko IrDA! Postoji li način da se to ispravi, možda nova verzija softvera?
čini mi se sa N6610i koristi staru verziju IrDA-e pa s nekih mobova to nije moguće. Skojeg moba ti je pokušano prebaciti?
dobar grah daleko se čuje
Siemens M65. A radi bez greške na starijim telefonima pa i na prvom Sony-Erricsonu. Malo je glupo da možeš koristiti IrDA samo za razmjenu kontakata(jer to radi), a za slike nema šanse. I to je tako izvorno uvjetovano softverom tj, slanje preko IrDA ne nalazi se ni pod kojom opcijom osim u slučaju kontakta. Nadam se da će novija verzija softvera to promijeniti![]()
pa o tome se problemu već pisalo, 6610i može primati samo neke fore o kalndaru itd.
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ako se pisalo, dal je pronađeno koje rješenje?
mozes slati slike i melodije sa kompa/na komp, instaliraj si PCsuite
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks