NO,NO nemoj te se sprdati manje sretnijim ( manje pametnijim) od vas samih jer treba živjeti po načelu "ako nemogu pomoći neču ni odmoći" a tako šta nije smješno nego bolesno, zato tko ima muda pomaže.
![]()
NO,NO nemoj te se sprdati manje sretnijim ( manje pametnijim) od vas samih jer treba živjeti po načelu "ako nemogu pomoći neču ni odmoći" a tako šta nije smješno nego bolesno, zato tko ima muda pomaže.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
joj daj nemoj me plašit! znaš da odgovaraš profilu onog lika gore kojega sam naveo... iz emše si (sad neznam jesi učenik ili profesor), na jugu živi, imaš t630, aliIzvorno postao Vuki
ipak ipak mislim da nisi, jer on nema tako bogat riječnik...
Sorry burez ali NAIN .Izvorno postao Krompirko
Emšu pogađao dok još faksa nisu izgradili-nadogradili,na jugu odnedavno-preselio iz retffale,istina imam T630(C55 i E550)A za riječnik neznam.Točnije u petom osnovne stara me vodila psihijatru zbog loših ocijena (kao čiko ima neke igrice(ko ja klinjo pa ništa ne kužim)) da vidi da "dijete nije zaostalo" a ono ispalo da "dijete" ispuni testove (na štopericu) tom brzinom i točnošču da citiram ˝mogli bi se postidjeti i učenici prvoga srednje˝. Dijagnoza dijete iznimno inteligentno ali lijeno za učenje.
nažalost bojim se da sa godinama recipročno nije rasla u tome omjeru i inteligencija. Pisao neke testove na netu ali ništa posebno, malo iznad !
Hebiga eto skoro moje biografije.
P.S. uvijek štitio one slabije od prezira i izruge! I nimalo nisam zadovoljan kada vidim u kojem pravcu današnja mladež ide!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
svaka čast za to tvoje držanje! inače kad sam spomenio tvoj riječnik, mislio sam na to kako je bogat i da onaj lik to nebi mogao ni prepisati a kamo da mu iziđe iz glave...
Bookmarks