eh ja sam bio prije oko 2-3 tjedna mislim ovdje postao da je neki lik imao neonke u mobu i ono, trebo sam se naci s njim da cujem kak je to napravio, on ju je pokazao i eto mislim da je to ta fora, samo su njemu svijetlile kao i stražnji display i svjetlo se vidilo na onim otvorima na vrhu gornjeg dijela motorole. ma koma stvar.

i da, da dovršim, reako mi je da ju on to nije spajao, već ju je taku aj nazovimo "tuniranu" kupio od lika iz burze...

nažalost nije ju htio dati na operaciju...

E da da još kažem, ja sam jednom trebao tutorial kako rastaviti motorolu i sastaviti istu... pa uglavnom sam našao nešto slabo, jedva, bluedevil je pomogao, ali nije bilo to to. Jednom sam bio smrdao jednu v525, ali eto sad sam se naučio otvoriti dotičnu i na svojoj stranici želim napraviti tutorial pravi, kako rastaviti motorolu i gdje su najosjetljiviji dijelovi... pa eto čim budem nabavio jednu 525, ja čem uploadati slike na svoju web str...

ako hoćete, mogao bi se potruditi tako da vam to napravim i do četvrtka, pa će eto mislim dosta vas vjerojatno imati koristi... ako budete htjeli tunirat motorolu.
i et zamislite stvarno da dobijemo sheme, ondak smo "na konju!"