Sviđala mi se stvar, pa sam ga malo preuredio da paše na ovaj forum. Meni je, konkretno, jako koristan jer rijetko idem na onad "Advanced" kod postanja, nego u 99% slučajeva koristim quick-reply. A u advanced odem kad hoću uvalit neki smajli a ne znam mu BBCode na pamet.
Ukratko:
1. Skinuti originalni plugin ovdje
2. Instalirati isti
3. Otići preko Windows Explorera u folder gdje je profil, naći folder gdje se ekstenzija instalirala i zamijeniti JAR file sa ovim u attachmentu.
Tips:
1. attachirani file NE TREBA otpakiravat, treba mu samo maknuti ono ".RAR" sa kraja. Dakle, rename iz BBCODE.JAR.RAR u BBCODE.JAR
2. gdje je profil? Ili tražiti objašnjenje na netu, ili otići u c:\documents and settings\ i tamo opaliti F3 (search) i onda tražiti file BBCODE.JAR. Kad ga se nađe, napraviti backup-kopiju istoga, i onda ga pregaziti ovim attachiranim.
Stvar se manifestira preko right-click menija kad se pozicionira u frame za pisanje posta...
BRG!
P.S.
Ako bude ispravljanja bugova, dodat ću to u ovaj post. Vidjet će se po "last edit" datumu kad je to bilo
EDIT1: Ponovo uploadan file, ispravljen mali bug (smileynije radio kako treba)
EDIT2: Ponovo uploadan file, ispravljen mali bug #2 (smileyse uopće nije pokazivao)
EDIT3: Ninije radio kako treba (pa jel' išta radi?)

nije radio kako treba)
se uopće nije pokazivao)
nije radio kako treba (pa jel' išta radi?)
Odgovori uz citat
...

Bookmarks