bilo mom uji na T720i al je to nekak sredio a neznam kak mislim da je izvadio bateriju i umetno drugu karticu pa onda vratio i bilo je OK!!! probaj za druge fore neznam
neznam jel je dobar naslov ali imam nekakav problem a neznam sta je!Kad upalim mob ne pojavi mi se slika na ekranu nego samo narancasta podloga i prvo pise ovo FTS onda dode Serving Idle pa Serving CS/TB i onda opet serving idle i pisu neki brojevi i slova i tak stoji i da se vratim na normalu trebam pritisnuti zvjezdicu i onda je sve normalno! Jel ikome to poznato?
bilo mom uji na T720i al je to nekak sredio a neznam kak mislim da je izvadio bateriju i umetno drugu karticu pa onda vratio i bilo je OK!!! probaj za druge fore neznam
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
Izvorno postao npoldrug
To je test mod tj. ukljucen je inzinjerski meni. Stvar se rijesava uredijivanjem SEEM-ova.
Pozdrav !!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
A kak to? Koji seem?
potrazi po forumu malo...imas opciju Engeenering meni On/Off...to si promjenis u seemu (mislim da je 0001_0032) i ponovo ga uploadas na mobach
Osim engineering menija, ima i testmode, koji isto treba isključit. Ako te engineering veseli, može i ostat enabled (ako ga uopće imaš na meniju aktiviranog, inače čemu to)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja jos nisam vidio nekakvu dobru svrhu tog engineering menija. Ma makni ti to sa mobu i naravno taj testmode o kojem ti BlueDevil govori. Ako imas negdje originalne seemove vrati ih na mob i sve ce raditi normalno.
Bookmarks