pa sta se kod te njoke ne mijenja maska?!?!? to onda nebi trebao biti problem ocistiti
Ispala mi moja Nokia iz džepa na pod i nakon toga pod plastikom koja prekriva display, hrpa prašine i smeća. Od jednog pada s metra visine! Zanima me mogu li kako sam skinuti prednju masku da ju očistim i ako se može - kako?
pa sta se kod te njoke ne mijenja maska?!?!? to onda nebi trebao biti problem ocistiti
Samo skini prednju masku i pocisti krpicom recimo za naocale!
Skini masku i sve ces rijesiti, maska se skida dosta lako!
Skineš prednju masku, ali prije toga moraš skinuti zadnju. Onda polako odvojiš i prednju. Ja sam svoj displej jako dobro očistio sa običnom maramicom, no ona je ostavljala isto prašinu, a to ukloniš sa štapićem za uši (lagano vlažnim), a s njim opereš i onu gumu koja 'uokviruje' displej. Po meni je to najbolje rješenje, nakon 5 min zezanja izgleda super.
evo sto je meni covjek iz nokiinog servisa napravio kad sam mjenjo masku (na 3650),uzeo je debeli "masni" selotejp kojeg je dvaputa zaljepio preko "golog" ekrana" i time je ulonio svu prljavštinu i prašinu s ekrana.te je naravno očistio ono što se skupilo oko ekrana.
Super, škvadro. Bacam se na proljetno čišćenje.![]()
a kak da rastavim n-gage. imam isti problem ko i frish-ki
ne treba hvala. uspio sam. onu prasinu na displayu nemojte cistit s nikakvim krpicama niti brisati samo cete jos vise stvoriti stete. kak kaze sodom uzmite selotejpai lijepite pa skinite i tak dok niste cijeli ekran ocistili, pod svijetlom se vidi da li je cist
Ja sam sa vatom i ispalo je okej. A kad mi je pao i kad sam vidio što se dogodilo, odmah mi je kroz glavu prošlo 'pa, kak ću ga prodat?'. C-c-c...
e o cem ti razmisljas... dobro za sad kod mene nema prasine.
Bookmarks