Kako slozit u Snapshotu da slike poslikane u "Standard" budu 640x480? Znam da mogu is na Fullscreen ali tamo mi je onda 480x640..
Jel ima mozda neki programcic za slikanje bas?
Ajd hvala..
Kako slozit u Snapshotu da slike poslikane u "Standard" budu 640x480? Znam da mogu is na Fullscreen ali tamo mi je onda 480x640..
Jel ima mozda neki programcic za slikanje bas?
Ajd hvala..
--
. [Lejzermaster]
pa sx1 ima najvecu rezu 480x640 zar ne?
mozda postoji neka druga aplikacija koja bi to promijenila, ali ja jako rijetko koristim kameru pa neznam za takav program. mozda netko drugi zna![]()
maraschino - PTICICA
Znam da je to najveca rezolicija.. ali kako da je slozim da bude u onom "Standard" 640x480?
Tamo mi je neka manja..
--
. [Lejzermaster]
pa tako je. standard je manja, a fullscreen ne najveca i imas jos minimal...
maraschino - PTICICA
pomocu programa PhotoAcute moze i sx1 snimati kao 1.3 mega pixelni na npr s65. skinuo sam ga sa siemens-mobiles foruma i instalirao i sve radi perfektno. slike su u 1280x960. naravno ima par caka. kada se snima na monitoru su boje smusene sve dok se ne stisne joystick, morate imate MIRNU RUKU jer ne snima 1 nego 4 fotke. ali za ono sto nudi vrijedi biti patljiv...........
link:
http://www.siemens-mobiles.org/forum...ic,1411.0.html
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
evo neke zgodne informacije o kameri i sx1 (koliko je to korisno, prosudite sami)
http://www.siemensfreaks.com/php/sx1_web.php
maraschino - PTICICA
Evo ja isprobao..Izvorno postao 3aTmr
Dosta mi steka i ulovi mi samo prvu sliku i dalje refresha.. tu istu sliku..
Mozda jer sam instalirao neku trial home verziju remote-a?
btw. Imas poruku na privat![]()
--
. [Lejzermaster]
Photoacute ne daje ni blizu rezultate za koje ga reklamiraju. Upored sliku uslikanu sa Photoacute i uslikanu najvecom rezolucijom sa tandardom kamerom pa ces vidjeti.
pa ja sam samo isprobao i radi ok, mada hvata sliku sa velikim zakasnjenjem. u biti, bilo mi je interesnatno isprobati, ali mi to bas i nije napeto...
maraschino - PTICICA
@vizionar
naravno da neces dobiti fotku kvalitete kao na s65 ali je bolja nego ona najbolja uslikana na sx1 klasicnim nacinom...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Nije, u tom i jeste fazon
Probao sam slikati stvarcice sa detaljima (npr, konzervu sa Nutricion facts, ili dio strane neke knjige, sve tekst). Slikao sam sa PhotoAcute, i sa najboljom rezolucijom na SX1. SX1 daje daleko citljivije rezultate. Probaj pa ces vidjeti.
Bookmarks