Jel dolazi sa kamerom za tu cijenu ?
Vidjeh reklamu u Jutarnjem Ericsson T68 za 1899kn.Upgradeiran na T68i.Ova niža cijena je za gotovinu (uračunato 10% popusta) a za druge načine plaćanja je 2110kn.
Dali ga kupit ili ne?Pitanje je sad.
Ima tko kakvu preporuku?
Jel dolazi sa kamerom za tu cijenu ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
za tu cijenu obavezno kupiti!tko to nudi?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
meni frend to danas rekao.. elektromagic prema njegovim riječima... ali kao da ima u još nekoliko dućana koji nisu EM, jedno čini mi se da je rekao 10ak u zagrebu.. al' isto tako mi veli da samo ima zlatnih, a nema sivih...
je , u elektomagicu je 68ica za tu lovu, a kamera ne dolazi s njim, ona ide samo sa t300. Inače vidio sam MCA-25 u HT-u u slobodnoj prodaji, nisam siguran za cijenu, mislim da je preko 600 kn.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Ruljo ku´ite mi nismo toliko bogat narod da bi kupili jeftine stvari!
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
Sad ga se može kupit u skoro svakoj GSM trgovini i to u sivoj boji(poklon Chatboard).
Stari moj,ja uz'o prekjučer jednog sivog a vidio sam ih iza pulta još brdo naslaganih (nemam pojma koje boje).
Sad ih se rješavaju,izaći će nešto novo (inf. iz vrhuške EM-a),
a istina je da je akcija ograničena samo na njihove EM-centre,tu bi ih u dućkasu prodao za jedan teretnjak da ih daju van.
Jedino me muči što su "Made in Malaysia" (imam šveđana R520), ali se još ipak nadam da će radit kak treba.
Dečki,navalite dok ih još ima.
LighT
Rekla mi je prodavačica u EM-u da su naručili oko 2000 komada.
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Da naručili!
U stvari možda i jesu - ovi iz Zagreba od ovih iz Splita!![]()
LighT
Moj radi k´o lud,malo je sporiji zbog dosta popunjene memorije slikama i temama ali nikakve probleme nisam imao.Samo mi fali kamera![]()
Ja još pokušavam ga držati koliko-toliko "čistim" ali mi se čini super.
Ma ko ga fućka,za koju lovu sam ga kupio (a što sve ima) moby je mrak.![]()
LighT
Freak,otkud skidaš slikice i teme?
Ja pičim po Esatu (wap.com.esato).
LighT
Sorry,zbunjola kod tipkanja, wap.esato.com
LighT
pogledaj na www.ractive.ch/t68 pa kad se otvori sa lijeve strane ti je Fun i ispod imaš Hintergrundbilder(to su slikice) screensaveri melodije i Teme .Zatim pokupiš brojeve sličica koje ti se sviđaju u Bookmarksima WAP-a dodaj www.ractive.ch/wap i snaći ćeš se brzo dalje.
Bookmarks