Neda se nikako spojit!Što god pokušao...mjenjanje COM portova...mjenjanje drajvera za usb-kabal...i još hrpu toga...
A nevjerojtano me živcira što je tako jednostavan program...niti nikakvog podešavanja konekcije pa se ti hebi kako češ se spojit...a još nisam našao na ovom forumu da se nekom neda spojit...samo sam ja ta budala kojoj se to događa...što učinit?Što što?
5 sati uzaludno pokušavam...a što ej najgore na kompu se ne pokazuje da ej mob spojen...nema ikonice u status baru...jer to mora biti tako ili ne????
Jedva se suzdržavam da nerazbijem i mob i komp i kabal...dajte pomagajte svi koji bar nešto znaju
FLASH: TRIPLETS_G_0B.09.58R
JAVA: JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R
FLEX: SE7400AXXXX1C9_1FF
mi smo sa KLAKE i ne seremo kvake
zapamtite nas sada jer mete nismo lake!!!!!
loool
a jesi newbie.
potrazi malo po forumu nac ces,.
pa dao sam ti link tam ti sve piše
Probaj otvoriti search dok se pozicioniraš na USB folder u registryu(Ctrl+f) i pretražit sa "usbccgp". Local information ti je u desnom prozoru unutar nekog foldera, to je samo jedna stavkaIzvorno postao IggXy
ma ima ti raznih situacija..ima ljudi koji imaju SP2 gore i proradi im P2k bez dodatnih gluposti..a opet ima drugih koji nemaju gore SP2 pa nece proradit bez dodatnih drivera (koji dolaze sa pst-om).Izvorno postao IggXy
ja imama SP2 i sve radi super
Prvo trebaš instalirat PST da bi opće mogli dalje raspravljat, si ga uopće skinul? SP2 nije tolki problem, ima raznih iskustava. Al bez PSTa neće ićiIzvorno postao IggXy
Ja iz osobnog iskustva mogu potvrditi da sve radi na WinXP, WinXP-SP1 i WinXP-SP2. Isprobano - driveri od PST-a.
Redoslijed (kod mene) je bio:
1. otpakiran P2K u neki folder
2. pokrenut P2K - radi
3. spojen mob -> podmetnuti driveri iz P2K foldera - pokrenuto: radi
4. 4. instaliran TTC - pokrenuto: radi
5. instaliran MPT -> podmetnuti driveri iz P2K foldera - pokrenuto: radi
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
instaliraj iz pocetka pst sa svim mogucim driverima i updatima. Ako te pita za drivere posalji ga u folder pst-a. To je kod mene upalilo
A mozes i malo prickati i po p2kTools-u i oni znaju takav problem rijesiti. Prebacivanjem sa p2kmode u AT mode. Probaj
ma sta se brines glavno da radi sve ok! SI siguran da imas flex od v550? ak si stavljo flex v620 nije upalilo ak si ga kalasicnim putem stavljao moras prek pst bas ne mffIzvorno postao IggXy
Bookmarks