Zna li ko softwere za unlock nokia
Zna li ko softwere za unlock nokia
imas jako puno code calculatora za nokie...
CyberBOG i sl....
maraschino - PTICICA
Je ali zaboravio sam napisat da imam kabel i oću priko njega unlock mob
zašto se mučiti kad imaš puno jednostavnijih načina
da, zasto kabelom kad mozes jednostavno preko koda?
ili ti treba program za skidanje phonecode-a, a ne sim lock-a?
maraschino - PTICICA
E meni ti triba da mogu stavit u mob simpa karticu a cyberBOG mi je da 7 kodova i svi su krivi (bar 5 njih)
e pa kad ne znas unlokat i kladim se da si sad vec uneo preko 5 kodova krivih i sad ti je jedino mogucnost kabel....
zao mi je ali trebo si se prije javiti.
usput ako imas 3220, syberbog ti ne moze pomoci jer ne znas postavke koje treba nastimati, dakle to ne mozes sam.
sad mi kažeš
e pa sad tek pitas... kontas. ti si dobio 7 kodova i poceo ih redom unositi od 1.. a ispravno kod je pod brojem 7. a sto je i najveca fora moras znati postavke za dobiti ispravan kod ve samo next next... dakle ..zalim slucaj.
Nisam iša redom nego na en-ten-tini pa je išlo 5,3,2,7,1 a to next je više-manje točno
pa kontas, pogodio bi nakon 4 pokusaja, da si uneo pspravne postavke a ne next next.
E za mene dobra vijest nisam unio 5 puta (barem mi se čini jer sam na papir napisa 4 koda) i aj objasni postupak a ne samo next next kako ja radim
suta me nazovi ne zelim da nesto pode po krivome ako stvarno nisi 5 puta.
Broj ti je xxx xxx xxxx jel da i ja se stvarno nadam da nisam unio 5 kodova ipak sam to radio 1h ujutro može li sms ili poziv
Zadnji uredio OuttaControl : 24-03-2005 u 00:01
cuj moze sms s podacima,i to. poslje mi se javis sam da ti izdiktiram kod i da mi kazes dal je upalilo nece ti to se odvic duze od minute, dakle 1.22kn, nadam se da to nije problem.
gdjes i nasao taj broj?
Tamo di si da kod onome isto s nokiom 3220
aha, vis ti to.. to moram makniti.. nije to bas dobro.da tamo stoji..
e sad tribaš maknit i odavde tj ja moram maknit pa ako oćeš oću
da makni to... nije to dobro da tu stoji.
Ok onda sutra oko 13h
dobro.. mislim bolje poslje 15h. al ok.. ak se ne javim onda me nazovi poslje, rjesti cemo to.
ok oko 15h
ne zaboravi reci da si s foruma i sve ostalo, da znam tko si.
e jel mi neko moze pomoci??? imam n6600 i negdje ranije sam promjenio SECURITY CODE na njoj... Naravnosad sam je zaboravio, i vec duze vrijeme ta `tajna` sifra je aktivna... Kako da je resetujem na 12345???
HIC RHODUS HIC HIP-HOP.
Bookmarks