problem sa cx65...znam da je ta tema vec 100 put prosla...ali citala sam postove i slicno i uopce ne kuzim nista od tog kaj je receno!!!
ovako...kupila sam USB serial kabel..uglavnom...instalirala sam ga...uz kabel sam dobila i neki program Mobiledit...i to sam instalirala...medutim,nije mi htio ocitati kabel..onda sam skinula s neta vissie i simoco,medutim opet mi nije htio procitati...
skuzila sam da mi non stop trazi preko com porta a ne preko usba...kaj da radim???jel trebam jos kaj instalirati dodatno?
skinula sam one neke drivere kaj su bili tam negdje postani ali ne znam cemu sluze a kada ih instaliram nista se ne dogada...
POMAGAJTEEEEEEEEEEEEE

Odgovori uz citat
, ako imaš XP (ako nemaš napiši kaj imaš) prvo moraš uštekat kabel, a onda pokrenut komp i mora ti prepoznat kabel kao Unknow USB device. AKo ti neće prihvatiti drivere, zatvori instalaciju novog hardvera i odi u Upravljačkoj ploči na Sustav pa Hardver i na kraju Upravitelj uređaja. Tu bi trebala imat sa žutim uskličnikom označeno USB device. Sa desnim klikom odaberi Update driver i pokušaj tako staviti te drivere. Ako uspije trebala bi pod portovima dobiti nešto kao Profilic USB to serial bridge.
...
(smijem ja to...jel da???

Bookmarks