nikako,ako nemas dozvolu od onog ko ti je dao wmv
dali tko zna kako reproducirati protected .wmv fileove ?
dobar grah daleko se čuje
nikako,ako nemas dozvolu od onog ko ti je dao wmv
...e sad da mi je vidjeti tko se koristi zaštitom - mislim da ni guru BG tu opciju ne koristi...
Brijem da je to default opcija u WMP-u. Pa ekipa kad ripa sa WMPom automatski ima zaštitu. Vrte muziku na svom PCju i ne primjećuju probleme (jer ih ni nema, of course). A onda kad kopiraju okolo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma da?? pa to pojma nisam imao... ja sam često koristio rip od WMP-a zato jer mi s neta posrće podatke o pjesmama, albumu...
hmmm... jel to stvarno tako?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kolko ja znam to je bilo u starijim verzijama wmp-a (do 9-ke). Baš sam sad pogledao na desetki, ima ta opcija, ali nije uključena po defoultu.
ja isto imam desetku, ali nisam uspio pronaći tu opciju... gdje si je ti našao?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tools --> options --> rip music --> copy protected music
Ma da se to isključit u opcijama, nije bed, nego je po defaultu uključen. Znaš kad prvi put ideš ripat s WMPom, pojavi se onih 3-4 setup-screena gdje obično ideš next-next-next. E pa tamo negdje se isključi. Ili na tools -> options -> rip music ima jedan check-box....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e to sam vidio, ali to je 'zasivljeno' ne može se na to ni kliknuti kad se ripa u MP3 već samo ako se odabere da se ripa u WMA, tak da sam izgleda 'on the clear'...Izvorno postao Avenger
ali nekak mi ta opcija ne zvuči da je za zaštitu onog što ripaš (da nakon ripanja bude zaštićeno) već za ripanje CD-ova koji su zaštićeni nekim copyrightom... tak mi bar zvuči... :???:
BTW tko to ripa u WMA i zašto?
da, e al na desetki toga nema! Ono, baš sam se bio začudio kad sam ga prvi put instalirao. Jer na 9 i 8 i ostalima ima, to znam. Ali ljudi su se bunili microsoftu na to, pa su u desetki to postavili po defoultu na isključeno.
Da, glupo zvuči, ali to 100% sigurno ripa copyrighted mjuzu, znači da wma file bude zaštičen.Izvorno postao whiteboy
Tako je, mp3 nema tu mogučnost zaštite kao wma, mislim ima, ali ne pomoću wmplayera.
A ja ponekad znam konvertirat u wma, jer zauzima manje prostora za sličnu kvalitetu zvuka.
OK, thanks....
@nered - kaj winamp veli na to? (ne znam jel imaš plugin za vmw po defaultu, pogledaj pa ak nemaš skini s njihovih stranica, brijem da postoji za vmw)
...u pravilu WMP pri prvom pokretanju ripanja pita želiš li postaviti zaštitu ili ne - ako se sj'beš i ne promjeniš odabir - nadalje ripaš sa zaštitom...
winamp neće otvorit video (taj)
dobar grah daleko se čuje
nered,skini ovo i probaj otvorit: http://www.reznor.com/tools/657.zip
(Version 2 of Microsoft's "Digital Rights Management" (DRM) scheme
has been cracked, and .WMA files may now be unprotected)
e Pozdrav ekipa!
Imam pitanje možda nespada tu al o WMP-u je
Zakaj mi onak kao da žvače pjesme i sad sam si skinula WMP 11 i opet isto:?
može help![]()
ma ta motorola je stvorena da me izluđuje :D i osudi na život bez moba :(...
Hmmm, znači sve pjesme ili samo neke?
Ako su sve, probaj staviti nove drivere za zvučnu, stavi ponovno WMP 11...
Možda ti se nekaj desilo s kompom, ali i moguće da su samo pjesme krive...
Ako bi mogla, stavi pjesme ovdje...
Na youtubeu nemaš zvuka? Preko kojeg preglednika surfaš netom? Firefox, IE, Opera, Safari?
Ej Bok!
Ovak sve pjesme mi tak "žvače" il kaj več neznam kak da se izrazim. Uglavnom zvučna mi je"Matsonic"il tak nešt i instalirala sam si nanovo sve audio drivere to kaj imam CD od matične i opet ništ
, a onda sam si instalirala i WMP 11 i opet isto i na kraju sam si WIN opet instalirala al opet mi to radi i naravno opet na youtube-u nemam zvuka nit bilo koji video ak idem pogledat hmmm??
E da imam ti i IE i Firefox i Operu i večinomkoristim Firefox....
Eto ga mislim da sam sve rekla i fakat neznam što mu jelaganini me nervira
edit: MS 9147c![]()
Zadnji uredio ljubi : 18-01-2009 u 15:15
Zadnji uredio Mario92 : 18-01-2009 u 17:15
E evo upravo skidam sa linka koji si mi dao i poprilično je sporo al ko čeka dočeka
Jeste to je moja matična mislim takav CD imam i uvjek instaliram tu MS 9147C i neznam zakaj ne šljaka više možda baš zato kaj veliš da je stara pa radi starih driver-a ko zna :s.
Uglavnom čekam da skinem pa ču si instalirati i onda ti javim
Joj da me bar spasiš![]()
Skini samo ono s prvoga linka...
Bookmarks