Pa Alcatel OT max prvi "jeftinak" mob na našem tržištu svojevremeno jako popularan u mlađe populacije i jako izdržljiv po meni jedan od najboljih mobova za SMS...![]()
Pa Alcatel OT max prvi "jeftinak" mob na našem tržištu svojevremeno jako popularan u mlađe populacije i jako izdržljiv po meni jedan od najboljih mobova za SMS...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
3210 to je pravi mob za sms
It's nice to be important, but it's more important to be nice
T68 i 7650 ne mogu biti JOŠ legendePoslao: " Player 4 ever "
Evo ovo su moji legendarni mobiteli :
1. Ericsson R520, T68
2.Motorola star tac
3.Nokia 8210, 3310, 7650
4.Siemens SL45, S25
Ja idem u drugu krajnjost; najgori telefon - Panasonic GD93. Gulio se k'o krumpir, organizacija menija na razini nule, tako je dug da čak i u mojim dubokim džepovima je izvirivala antena taman da ga netko izvuče. Malo "slobodnije" sjednem i padne mi iz džepa. One "dugine boje" ekrana su bile šećer na kraju![]()
Ja sam u posljednjih 6-7 godina promjenio prilično mobitelaPoslao: ssaruni2
do sada sam prominija preko petnaest mobitela i stvarno mogu reć da je nokia 7110 za mene odlična.kada bi se bar u finci odlučili izbaciti novi model sa današnjim tehnologijama u to kučište.recimo 7110 i.siguran sam da bi ostvarija ogroman uspijeh
Imao sam i 7110 i bio sam sve samo ne zadovoljan. Osim tada prilično bugovitog softvera, ima i bugovit hardverVratašca se s vremenom uprljaju pa nekad nisu aktivna, ne otvaraju do kraja, za zatvorit treba stvarno razvalit po poklopcu, roller s vremenom otkaže poslušnost,...
![]()
S25 je stvarno pila. Osim njega, istaknuo bih i Alcatela HC800 i HC1000. Na hrvatskim prostorima ga nema previše, ali sam ga vidio neki dan u inozemstvu. Radi sve kao da je maloprije donešen iz tvornice
A što kažete na T10/18. Istina da su se kvarili kao ludi, ali u zadnje vrijeme ih sve češće viđam.
Imao sam T10- nervirao me spori softwer, antena mi stalno ispadala (gubio signal) prasina ispod ekrana, premali ekran . . . jedino sto mi se svidalo su dimenzije . . . evo jos jedna legenda Motorola V3688 ( nisam siguran jel sam brojeve tocno napisao . . . ispravite me ako grjesim )
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zašto svi zaboravljaju Bosch i Kenwood ?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da sam koristio jedan od njihovih modela bilo bi texta,ovako...![]()
Za Kenwood ne mogu ništa reći jer ga nisam koristio, ali sam čuo prilično pozitivna iskustva...
Bosch 909 Dual (dakle ne onaj sa plavim pozadinskim osvjetljenjem) je bio stvarno legendaran mobitel. U svoje vrijeme je bio stvarno šminka i pol, a uz to sam bio prezadovoljan funkcijama. Šteta što se tako kvario...
Dobio sam Bosch 509 Dual prije skoro tri godine i nikad nije bio pokvaren. Radi još uvijek i moja ga žena ne želi zamijeniti za nijedan drugi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo legende koju jos obozavam: Ericsson T28m!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E da, LEGENDA: Panasonic GD-90.
Mob i danas super zgleda, brz je, ima ok funkcije, i neunistiv je... Ako ga pazis da mu se ne zgrebe srebrna boja...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks