Koliko vam traje?
Slusate li radio istovremeno?
Kako je puniti dok je nova? (mob upaljen ili ugasen, kako dugo)..
Za pocetak to..
Hvala..
Koliko vam traje?
Slusate li radio istovremeno?
Kako je puniti dok je nova? (mob upaljen ili ugasen, kako dugo)..
Za pocetak to..
Hvala..
--
. [Lejzermaster]
do 3 dana...
radio ti trosi malo, gotovo nista baterije...
baterija bi trebala biti formirana, ali nije vazno jeli mob upaljen ili ugasen dok ga punis...
i naravno punim je do maskimuma uvijek...
maraschino - PTICICA
Ja sam jucer punio cijelu noc, slusao radio sat i pol.. i jedva je izdrzala do kraja dana..
Mislio sam.. mozda jos nije formirana.. hmm.. ali ti kazes da bi trebala biti.., a ne znam vidjet cu..
btw. Opet sam ga punio cijelu noc..
--
. [Lejzermaster]
Meni je trajala maksimalno 2 dana i to sa minimalnim korištenjem. To mi nije najjasnije, zašto njegova baterija od 1000 mPh traje zamjetnije kraće od recimo Nokijine 7610 koja je kapaciteta 850 mAh.
meni uz "normalno", dakle minimalno koristenje traje do 3 dana...
radio mi ne trosi nista baterije. recimo, sad dosta koristim radio u vojsci, i od 7-15 sati (od toga aktivno slusanje bar 4 sata) ne ode vise od cetvrtine baterije...
za razliku od mp3-a koji guta nesto vise...
maraschino - PTICICA
Meni traje 2.5 dana ali kad ga gasim nocu. Tako da bi bio jedva dva dana da ga ne gasim.. To je kad ga ne koristim mnogo. Samo pokoji poziv i sms.
Recite jel ovo mozda moguce?
Naime, imam staru (onu crvenu (prve kartice)) simpa karticu.. jel mozda ona trosi vise struje nego nova kartica. Skuzio sam da je i na SL45 baterija mi krajala krace nego bratu koji ima noviju karticu..
Ne znam jel bi to mogao biti razlog kratkog trajanja baterije ili ne..
Any idea?
--
. [Lejzermaster]
sad neznam 100% koliko trose koje sim kartice, ali znam sigurno da ne trose istu kolicinu struje...
maraschino - PTICICA
Mislim da bi ti to i moglo bit zbog kartice. Probaj ju zamijenit, pa koristit neku noviju.
Ako ti bude trajala duze onda odeš u t-mobile centar i za 120kn dobiješ novu karticu sa istim brojem.
Bookmarks