Čuo sam da sad u Austriji prodaju 3G telefone za 80 eura i to bez pretplate s ciljom da promoviraju Video Telefoniju. Mislim da bi i cijene trebale biti promotivne!
pa nemreš ni prek običnog telefona, al ju možeš naručiti.
dobar grah daleko se čuje
Čuo sam da sad u Austriji prodaju 3G telefone za 80 eura i to bez pretplate s ciljom da promoviraju Video Telefoniju. Mislim da bi i cijene trebale biti promotivne!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=58583
Ukratko, evo što u sloveniji dobiješ za 500 Kn mjesečno:
U tom će paketu Slovenac dobiti mogućnost uploada i downloada 200 MB podataka, 200 minuta videotelefonije unutar Slovenije, 200 MMS poruka veličine do 100 KB te 200 minuta "običnog" razgovora unutar Mobitel mreže.
hehe... evo 'promotivnih cijena'
mislim da se hrvati neće (osim poslovičnih iznimaka u bijelim čarapama) za sad imat para igrat videotelefonijom (a kamoli spikat 1000 minuta, pa tolko ne spikam ni ovak..), osim onih koji će to radit eto jer im je struka i jer mogu (čitaj: neredPosebna ponuda za prve korisnike video telefonije biti će dostupna od 1. do 30. travnja 2005. Mjesečna naknada iznosit će 491 kunu i uključivat će 1000 minuta razgovora unutar zemlje te tri mjeseca besplatne videotelefonije unutar Hrvatske.)
ma baš me zanima tko će to plaćati....
slažem se!to kod nas ni nekonta pola ljudi i još davat tolike novce!suludo!a ovo za 80€ je dobra fora!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Treba naći dvoje ljudi koji će se poznavati da jedan i drugi kupe taj UMTS telefon i međusobno pričaju mjesečno po 2 soma minuta (svaki po soma):-))
prije ču otič na cugu za te pare!i ti ouni vugi!skup je to sport kod nas jer je novitet!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
jel ko isprobo.
Radi odlično !!!!
Nismo mi te sreće....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...Izvorno postao whiteboy
točno tako..."nered", pa mogao si nas pozvat da i mi isprobamo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa ti nisi došo ni na sastanak forumaša. Šta bi sad dolazio gledat neki telefon?
S kojim fonom si isprobao? ME1000?
Z1010, LG U8150 (ili tako nešto), Siemens U10, motorlola A835, nokia 6680 i motorola e1000
Nisi fer
Zašto nas izazivaš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
čekaj...bolje reci sa kojim nisiIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
joj ima još par ljepotana koji će mi past ovih dana u ruke.
...pa ako kažem da sam neki dan bio u blizini Zagreba, mogao sam naletit... a na skup dolazim kad položim, to sam rekao i toga se držim... ali nećemo offtopic...Izvorno postao KaKaV NeReD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nego reci, kakva je pokrivenost. Imaš signala kada npr staviš ruku na gornji dio telefona ili kad ga staviš u džep?
nagovorio sam frenda da pogleda u mom đepu kakav je signal ali ima malo preveliku glavu pa nismo uspjeli vidjet kad ga stavim u đepkad se pokrije gornji dio nekad ima signala ovisno gdje se nalaziš. Zagreb je poprilično pokriven, čak i u nekim podrumima sve radi.
To pitam zato jer su se na nekim stranim forumima žalili da u tim uvjetima nema signala. Mislim da se to odnosilo na Austriju i A1.
gle to je normalna pojava gledajući frekvencije na kojima radi UMTS. ali što se tiće voice-a on tako i tako pići preko 2,5G signala tako da je jako teško otkritijačinu signala u određenim uvijetima. meni recimo u podrumu sve izvrsno šljaka dok na nekim mjestima vani u sjenama kada radim video poziv s moje strane šteka voice a slika od sugovornika mi se raspada.
ma s tom novom tehnologijom uvijek ima problema......
Bookmarks