Ipak nisam mijenjao...ne znam, al ovak kad imam račun i garanciju - ipak sam sigurniji ak se nekaj desi s mobom...pogotovo Symbian, koji zna koji puta zezati, pa bi mi u Mobisu naplatili samo pregled, a kamoli nekaj više bez garancije...
Ipak nisam mijenjao...ne znam, al ovak kad imam račun i garanciju - ipak sam sigurniji ak se nekaj desi s mobom...pogotovo Symbian, koji zna koji puta zezati, pa bi mi u Mobisu naplatili samo pregled, a kamoli nekaj više bez garancije...
Bom Chicka WahWah
Bas sam gad!Izvorno postao PhytoSculpt
Pratim ovaj thread i kladio sam se sam sa sobom...i pogodio! Zvucao si kao da ti se tesko odreci te garancije i godine dana sigurnosti!
Mozda si i bio u pravu, mozda si se postedio sjedih, ako bi sa Nokiom imao problema, a mozda si si i novca pristedio!
Ali ako je sa mobom stvarno sve u redu...ode dobra prilika, jer 7610 je stvarno superiorna u odnosu na 510-ku...ali ne mozes znati!
Inace, osobno smatram da se nalazenjem sa tipom i detaljnim pregledom mogucnost pogreske pri kupnji moze svesti na minimum. Neki moj ritual ako kupujem mob na crno ili rabljeni je:
1. Rastavljanje na proste faktore (detaljan pregled iznutra i izvana)
2. Sastavljanje i umetanje moje kartice (na koju prethodno snimim par sms ova i par kontakata)
3. ako aparat ima dodatni slot za mem karticu umecem i nju svoju, sa nekim poodacimagore
4. Nakon slaganja aparata pregled sastavljenoga kucista (da li skripi, cudno krcka ili opcenito izgleda cudno ili proizvodi cudne zvukove)
5. Paljenje i provjera svih podataka sa SIM-a i mem kartice, ako je mob ima, te instalacija softwarea, koji sam prethodno snimio na karticu
6. Poziv mreznom posluzitelju i trazim da mi posalju automatske postavke za GPRS, koje onda instaliram!
Eto sve ovo traje oko 10 ak min, dakle uz kavu to debelo stignes, a ako je sve od navedenoga proslo bez problema, provjerio si gotovo sve sto bi moglo stekati ako sa mobom nesto nije u redu!
Jedino sto stavrno ne mozes ucinkovito provjeriti je baterija! Nema nacina!
Na ovaj nacin sam kupovao i nakada nisam imao problena sa aparatima!
Eto mozda ti u buduce pomogne!
Zadnji uredio Bimbi : 17-03-2005 u 02:44
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks