Je, istina je da nas je Allmighty napravio da vidimo u korolu ali mislim da to ne vrijedi mijenjanja mobitela pod takvim cijenana. Bas sam nedavno bio u UK i tamo i najskuplje mobitele covjek moze dobiti za oko 100 funti i manje (kojima je inace redovna cijena oko 300 funti) ako uzimas pretpaltni model ili prelazis unutar istog operatera na bolji mob isto je povoljnije - to kod nas jos nije tako uvrijezeno - ja to cisto gledam s te strane. Uostalom procitao sam test te nokie i vidio sam ju i moram reci da me bas ne odusevljava dok ovaj novi samsung e to je nesto (vec sam se zastio modela bez antene i velicine mars cokoladica bilo da oni imaju display u boji ili ne) a i presareno mi nije drago (ne misllim na display nego na kucista).  nova 3650 mi se cini zgodna samo da i cijena bude takva....
t68i ima kamericu i postoji na trzistu vec dosta dugo dok se 7210 nije pojavio vec dugo nit ima rijesenu kamericu a bez toga sto ce mi display u boji? novi nokiini modeli s integriranim kamerama su mi puno inovativniji (ali mi 7650 nije ispunio ocekivanja) no nadam se da ce kroz taj trend integriranja i noviji modeli evoluirati...
a sto znaci 4096 u usporedbi 65000 boja kad smo vec kod brojki?