Mislim ju kupit pa me zanima sta mislite
Mislim ju kupit pa me zanima sta mislite
Neznam jos sto sve ima ali preporucujem 6510 za pocetak pa onda predji na 7210.
Imam sonyericsson T68i![]()
sto to ima 7210 a T68i nema a ti bi zelio koristiti?
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
polifono i ljepsi je
i duplo tezi i veci.....i skuplji....
sve je to stvar ukusa ali iz moje perspektive mislim da nema prednosti nokia....
jesi imao Nokiu u ruci pa da znas?
za pocetak ekran je veci, puno
tanja je, to sto je 2mm duza nije vazno
uza je
dakle - manja volumenom - da li ju to cini manjom? po mojoj definiciji -DA, iako je mozda DUZA ![]()
T68i
101 x 48 x 19,5 mm
7210
106 x 45 x 17.5 mm,
je, tu su negdje....
to sam bio malo karikirao ali napisao sam misljenje a to je da iz moje perspektive nema nekih prednosti nad t 68i... mada ju nisam koristio to moram priznati....
nekako mislim da ce biti skuplja....mada bih volio da to ne bude istina....mada je i t68i skup...
sve je puno mada.....
kod svercera pocetna 450 EUR, tako mi je receno
dakle isto kao i T68i u pocetku
onda brzo pada na istu cijenu
iako se govorka da ce Njoka nastojati biti jeftinija
bed je sta nisu jos izmislili fotic
Juuuuuuuuuuuuuu hu,Dred? Pa Sonyericsson ima samo 256 boja!!! A nokia4096.T68i za penziju...![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Je, istina je da nas je Allmighty napravio da vidimo u korolu ali mislim da to ne vrijedi mijenjanja mobitela pod takvim cijenana. Bas sam nedavno bio u UK i tamo i najskuplje mobitele covjek moze dobiti za oko 100 funti i manje (kojima je inace redovna cijena oko 300 funti) ako uzimas pretpaltni model ili prelazis unutar istog operatera na bolji mob isto je povoljnije - to kod nas jos nije tako uvrijezeno - ja to cisto gledam s te strane. Uostalom procitao sam test te nokie i vidio sam ju i moram reci da me bas ne odusevljava dok ovaj novi samsung e to je nesto (vec sam se zastio modela bez antene i velicine mars cokoladica bilo da oni imaju display u boji ili ne) a i presareno mi nije drago (ne misllim na display nego na kucista). nova 3650 mi se cini zgodna samo da i cijena bude takva....
t68i ima kamericu i postoji na trzistu vec dosta dugo dok se 7210 nije pojavio vec dugo nit ima rijesenu kamericu a bez toga sto ce mi display u boji? novi nokiini modeli s integriranim kamerama su mi puno inovativniji (ali mi 7650 nije ispunio ocekivanja) no nadam se da ce kroz taj trend integriranja i noviji modeli evoluirati...
a sto znaci 4096 u usporedbi 65000 boja kad smo vec kod brojki?
Da... Prvo 256 boja pa 4096 boja pa 65000boja pa valjda 1000000 boja pa...I tak do smaka svijeta,no kaj misliš o T100 Dred?
svidja mi se jer inace volim preklopne modele mada trenutno nemam takav ali s 99% sigurnoscu mogu reci da ce mi iduci biti preklopni.
T100 zamjeram sto mi se cini nekako prevelik, mada je ergonomicniji, ne svidja mi se njegova prevelika antena i najveci nedostatak mu je sto nema GPRS....i preskup je bez sumnje....
puno bolji je S100.....
[quote author=Dred link=board=nokia;num=1027275299;start=0#12 date=09/23/02 u 09:30:59]svidja mi se jer inace volim preklopne modele mada trenutno nemam takav ali s 99% sigurnoscu mogu reci da ce mi iduci biti preklopni.
T100 zamjeram sto mi se cini nekako prevelik, mada je ergonomicniji, ne svidja mi se njegova prevelika antena i najveci nedostatak mu je sto nema GPRS....i preskup je bez sumnje....
puno bolji je S100.....[/quote]
koji uopće nije skup
dobar grah daleko se čuje
Pa nije baš antena tak velika...S100 mi je ružan kad je preklopljen.T100 ima areodinamičan oblik pa nekog ubiješ kad mu ga baciš u glavu ![]()
![]()
Izvrsno za samoobranu
![]()
![]()
ja sam primijetio da ti sve mobitele ocijenjujes prema izgledu (i to najbolji su oni koji se tebi svidjaju) no vjeruj mi ima korisnika koji koriste neke od onih funkcija koje mobitel nudi a ne nose ga samo kao privjesak za kljuceve....
i meni je vazno kako mobitel izgleda no ako mu nedostaje gprs nije za mene.....
kad bi svi ljudi voljeli jednaki izgled bil bi jako monotono...
Pa imam mobitel sa GPRS-om ali GPRS ne koristim.Dizajn je važan.Pa tko bi imao mobitel koji ima sve živo ali je ružan??? Najbolje su mobiteli koji imaju i jedno i drugo samo kaj takvih baš nema... ![]()
Bookmarks