slikica
''GTR is the most realistic racing simulation ever. Experience the original FIA GT Championship first-hand on your PC as you pit your skills against over 70 different opponents on all 10 legendary race courses such as Magny-Cours, Barcelona, and Monza. Developed by racing professionals, GTR is the most realistic racing experience ever.''
Igra je izasla u prodaju prije par dana, evo ja je imam i igram malo. Igra je na njemackom ali postoji english language pack a izaci ce i u eng verziji (ili je). U stvarnosti bas ne pratim te trke ovo je navodno taj neki FIA gt championsheep ja nisam cuo al valjda postoji.
Inace o igri, grafika je odlicna kao i zvuk, vremenski uvjeti sjajno docaravaju prave, staze originalne, modeli auta lijepo izgledaju... ponasanje auta na stazi je vrlo dobro, svi koji ste vozili neke trke znate kako je tesko voziti biti koncentriran na stazu 100% ulasci u zavoje itd.. kada se udje u igru pojavi se izbornik sa 3 opcije: ARCADE MODE - biramo jednu od 4 trke koje se razlikuju po tezini (razlikuju se po damage,assist,opponents,ai) zatim biramo auto i stazu. SEMI PRO - nastavlja se izbornik sa: race weekend, championsheep, open practice, multiplayer. sigurno najzanimljivija opcija ovdje je championsheep.izaberemo auto odn team i nasa karijera moze poceti. Posebna pozornost posvecena je raznim podesavanjima auta prije utrke (za mene samo hrpa brojeva koje bolje da ne diram). SIMULATION isto kao i semi-pro (razliku neznam,ovo je vjerovatno teze)
Multiplayer - ne postoji mplayer kao 2 igraca za jednim pc-om, vec LAN/direct IP i Internet
Auti - djele se po klasama - komplet GT & NGT, GT 600ps, NGT 450ps
neki od auto koje nalazimo: viper,saleen,ferrari 360 modena,575 gtc,550 maranello, morgan aero 8, porsche 911 gt2, murcielago...
neke usporedbe sa GT nebi trebalo bit gt je ipak mnogo opsirnija igra, a nisam ju igrao tako da nemogu usporediti ni samu voznju. uostalom, gt je samo za ps2 a ove enma za ps2)
I sto reci nego pali kreni gas fiju briju...

Odgovori uz citat
Bookmarks